TORNAR

La Fundació UEA celebra una nova edició del projecte "Aula: Les Professions de Futur"

620 alumnes de la comarca han pogut conèixer les sortides professionals que hi ha a la comarca

Empresa
Divendres, 7 juliol 2023. 11:17. Redacció AnoiaDiari.

La Fundació UEA ha dut a terme un projecte educatiu per donar a conèixer les sortides professionals que té l'Anoia, amb la participació de 620 alumnes.

Han participat un total de 8 centres educatius i formatius de la comarca i alumnes de 2n d'ESO, 3r d'ESO, 4t d'ESO, Batxillerat, CFGM i CFGS de la comarca. Els centres que han participat en aquesta edició són els següents: Institut Milà i Fontanals, Institut Molí de la Vila, Institut Joan Mercader, Institut Montbui, La Gaspar, Escola Maristes d'Igualada, Escola Monalco i l'Acadèmia Igualada.

El projecte permet ensenyar als i les joves les sortides professionals que hi ha a la comarca i veure el gran ventall d'oportunitats que tenen si segueixen un itinerari formatiu que estigui relacionat amb els sectors emergents que hi ha a l'Anoia. A més, també permet potenciar i donar rellevància als sectors industrials i econòmics existents i presents a la comarca, per tal que els i les joves ho coneguin hi tinguin l'interès necessari, i atraure aquest talent i acabin treballant a les empreses del territori en un futur.

Les empreses que han participat, ja sigui obrint les portes de les seves empreses o bé fent una conferència d'una temàtica en concret (què és una entrevista de feina, habilitats i capacitats, etc) han sigut les següents: ServisimóLeancatAbacus, Nova MevirCurtits Badia, GCT Plus, J. Regordosa Recursos Humans, Snop Estampació, Cartrobox Anoia, ABC LeatherGraphic PackagingProembasaIntarex, Grup Carles i Unió Empresarial de l'Anoia.

Dins d'aquest projecte es va realitzar una sessió amb la col·laboració amb el Consell Social de la UdL, per als seus i les seves alumnes dels graus impartits universitat del territori, per tal que els alumnes dels graus del sector químic, enginyeria i TIC, coneguin què es fa dins de les empreses, quines són les feies que poden realitzar el dia de demà i com s'organitzen. L'objectiu d'aquesta jornada era apropar als estudiants que ja estan estudiant aquests graus universitaris, al funcionament intern de les empreses, la possibilitat de fer pràctiques, i també perquè es puguin visualitzar treballant en un lloc similar.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.