TORNAR

La Fundació UEA engega el Projecte Rmou per donar una segona vida als materials sobrants de les empreses

Empresa
Dilluns, 1 gener 2024. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

La Fundació UEA engega un any més el Projecte Rmou del Mercat d'Intercanvi amb els centres educatius de la comarca i el Centre de Recursos Pedagògics. És un projecte que permet a les empreses aportar material, recursos sobrers, restes de material i producte o element en desús, de manera que les escoles els donin una segona vida:

L'objectiu d'aquest projecte és aconseguir que les restes, productes o material que les empreses tenen com a residu o rebuig pugui tenir una segona vida als centres escolars de la comarca. "Reduïm residus i ho reaprofitem com a recursos!" També permet als centres treballar amb materials de les empreses i indústries del territori, coneixent més el que fan les empreses del territori.

Es poden donar tota mena de restes de productes per fer treballs manuals (retalls, tubs, restes, motlles, envasos...), material sobrer (excedents que no es puguin reaprofitar, material fet malbé no perillós,...) o elements en desús (telèfons antics, petit mobiliari, estris...).

Aquesta és una de les mesures de RSC que s'inclouen també en els ODS.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.