TORNAR

La Unió Empresarial de l’Anoia organitza “Connectant autònoms”, la primera trobada d’autònoms de la comarca

“Connectant autònoms” tindrà lloc el proper dijous dia 29 de febrer a la seu de la Unió Empresarial de l’Anoia

Empresa
Dilluns, 19 febrer 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

L'Anoia compta amb 8.000 autònoms segons les dades més recents d'Idescat i per la Unió Empresarial de l'Anoia (UEA) aquest col·lectiu té un pes específic important al territori, creant riquesa i generant ocupació. Per tant, té un paper clau en la dinamització econòmica de la comarca. Per tot això, la trobada vol ser un espai perquè els autònoms professionals puguin donar-se a conèixer i generar relacions de negoci i professionals. 

A través de la comissió creada recentment per la Unió Empresarial -per donar encara un millor servei als seus associats i a tots els autònoms professionals que vulguin formar part de l’entitat- s’han marcat diversos eixos a treballar per tal de donar el màxim suport als autònoms; treballar per fer créixer la comunitat i ser un col·lectiu més fort i representatiu, ja sigui realitzant activitats per a ells per donar-los més visibilitat i crear escenaris que els permeti generar sinergies per col·laborar i créixer.

En aquest sentit, des de la Unió Empresarial de l’Anoia es vol donar veu als autònoms i crear un punt de trobada del sector a la comarca, on les persones que en formin part puguin intercanviar experiències, fer xarxa, expressar propostes, fer un front comú per defensar els seus interessos i crear projectes conjunts, tot sota el paraigua i suport de l’entitat empresarial.

En aquest sentit, per tal d’exposar tots els punts i accions que durà a terme la comissió d’Autònoms de l’Anoia, la UEA organitza una sessió informativa que finalitzarà amb una trobada d’autònoms-networking que tindrà lloc el dia dijous 29 de febrer de 2024 a la seu de la Unió Empresarial de l’Anoia (Ctra. De Manresa, 131 d’Igualada), en horari de 15h a 17h.

L’objectiu d’aquesta trobada “Connectant autònoms” és ser un espai perquè els autònoms professionals puguin donar-se a conèixer amb d’altres i generar relacions de negoci i professionals. Les inscripcions estan obertes a www.uea.cat L’acte és gratuït i està obert tant a socis com no socis de la UEA. Les persones interessades a assistir-hi, si ho desitgen, poden portar targetes de visita per facilitar el networking i així poder detallar els serveis que s’ofereixen.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.