TORNAR

El curs universitari arrenca al Campus d'Igualada amb més de la meitat de classes presencials

En el Grau de Direcció i Administració d’Empreses, la presencialitat serà al 100%

ensenyament
Dilluns, 5 octubre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El recinte universitari igualadí engegava aquest setembre un curs compromès per la pandèmia, que va acabar de manera virtual. Les classes del primer curs s'encetaven el dimarts 29, mentre que els alumnes de segon, tercer i quart havien començat uns dies abans.

La setmana passada la totalitat de l'estudiantat del Campus Universitari Igualada-UdL ja es va posar en marxa. Encetaven un curs on els alumnes faran, com a mínim, el 50% de les classes presencials i en alguns graus s'arribarà al 100%. És el cas del nou grau en Administració i Direcció d'Empreses, que s'imparteix íntegrament de manera presencial a les instal·lacions del Campus Igualada-UdL al Pla de la Massa.

En altres graus, com els d'enginyeria, cas del grau en Enginyeria Química, el grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística o el grau en Tècniques d'Interacció Digital i Computació s'ha optat per una docència 55% presencial i 45% virtual. Quant als estudis de la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia al campus igualadí, el grau en Infermeria i el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia, impartiran les assignatures teòriques amb una docència 50% presencial i 50% virtual, mentre que les assignatures pràctiques es faran íntegrament de manera presencial.

L'arrencada completa va ser el passat dimarts 29, en iniciar-se les classes els estudiants de primer curs dels diferents graus, després que els alumnes de 2n, 3r i 4rt comencessin la docència la setmana passada. Jornades d'Acollida del nou estudiantat Així mateix, els dies 24 i 25 de setembre es van celebrar al Campus Universitari Igualada-UdL les Jornades d'Acollida del nou estudiantat, unes jornades presencials on els equips directius de les diferents Facultats i Escoles de la Universitat de Lleida que imparteixen titulacions al Campus
d'Igualada van rebre als alumnes de nou ingrés en diferents espais del Campus per tal de donarlos la benvinguda a la Universitat i donar-los les primeres instruccions per començar el curs.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.