Anna Noguera, 2a a la duatló Cross de Fuentemolinos

Jaume Consola va arribar sisè a Banyoles

Dilluns, 26 març 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
En el seu debut amb el seu nou club, Anna Noguera va debutar en l'especialitat de duatlò Cross a la població de Fuentemolinos, prova corresponent a la Copa d’Espanya de duatló de muntanya. La prova la va guanyar la duatleta del FS Bike, Isabel Merlos, seguida de ben a prop per la nostra duatleta participant.

L'equip del CERRR a la IIa duatló de Leciñena

Aquest cap de setmana es va dur a terme el duatló de la població de Banyoles, amb la distancia olímpica, en la què es va imposar Iñaki Balldellou, de l'equip Fast Triatlon, per davant de Xavier Torrades i Pau Castellvell.

Els nostres duatletes van defensar les seves opcions, però finalment Jaume Consola aconseguia entrar en la sisena posició, mentre que Joan Freixa era novè. El tercer home el vam tenir amb Ramon Sánchez al lloc 46, que va suposar el tercer lloc de la classificació per equips. Lamentar la retirada de la cursa d'Ivan Limia. Xavi Roca, entrava al lloc 57, arrosegant problemes físics.

II Duatló de Leciñena - Campionat d'Aragó

Tal com vàrem anunciar, 6 components del CERRR Igualada es van desplaçar a la població de Leciñena per participar en aquesta duatló a la modalitat per equips amb 5km de running, per començar, seguint amb 20km de bicicleta, força exigents i acabant amb 2500 metres de running.

Una vintena d’equips d'elit estaven a la línia de sortida per cobrir aquestes distancies. Els nostres Reymundi, Buron, Carpi, Guixà, Sánchez i Simón van començar molt bé al running al situar-se en els llocs capdavanters, però al tram de bici es va perdre bona part de les aspiracions de poder lluitar per al top-5, tot i que al darrer tram de running es va tornar a fer un bon parcial, no es varen poder recuperar posicions.

Finalment una onzena posició, que dóna una nova experiència després del duatló per equips del Prat, i que ara només cal reflexionar si aquest equip es decideix per afrontar el campionat d’Espanya el proper mes d’abril a Soria.