L'Anoia salva un empat davant d'un bon Ateneu

Anoia C.E.A. 2 - 2 ATENEU IGUALADÍ

Divendres, 25 octubre 2019. 09:37. Redacció AnoiaDiari.

L’Ateneu d’Alberto García visitava el Camp de Futbol ZEM Can Titó, amb la il·lusió d’aconseguir els 3 punts, però es va haver de conformar amb l’empat.

QUIM PELFORT BORREGA

El partit va començar amb un Ateneu segur, amb el control de la possessió i buscant a Castellano i Jordi Lliro a l’ espai. Però una greu errada entre centrals va donar una oportunitat d’or a Xavier Salgado de fer l’1-0 que no va desaprofitar. Un resultat enganyós pel joc perquè, però afavorit per unes pèrdues que no es poden cometre.

La reacció de l’Ateneu va ser immediata. Dos minuts després d’encaixar el gol, Jordi Castellano rep una assistencia a l’espai i sol davant el porter resol amb una gran definició per posar l’empat al marcador, 1-1.

L’Ateneu no va parar de provar-ho, amb uns detalls bons tècnics de Dani Ureña, però no van poder posar-se per davant en el marcador.

La primera part es va acabar amb el marcador igualat, un Ateneu dominador i un Anoia defensiu i atent.

Va començar la segona part amb un canvi a l’Anoia, David Guindos va ser substituït per José, però això no va fer canviar el guió del partit.

L’Ateneu va seguir dominant i en una jugada l’Anoia va cometre un penal, que Jordi Castellano va aprofitar per fer el segon gol per l’Ateneu. Era el tercer gol del partit, 1-2, i doblet de Castellano.

L’Anoia va fer un pas endavant, posant-li més intensitat al joc i això va portar el partit on volien els d’ Antonio Jurado  això li va donar molta emoció al partit.

En una contra dels de Vilanova, l’àrbitre va xiular penal en una falta clara, comesa arran d’àrea. Pol no va perdonar, un xut fort a mitja altura que Guillem Lozano no va poder aturar, 2-2 i tornem a començar.

El partit va canviar i es va convertir en el que l’Ateneu no volia, un partit d’anada i tornada. El resultat no es va moure, tot i que l’Ateneu va disposar d’alguna ocasió més per desfer l’ empat.

Finalitzat el partit, Alcudia va ser expulsat per insultar greument a Castellano.

Repartiment de punts al ZEM Can Titó, uns més contents que altres, i la setmana que ve l’Ateneu rebrà a casa el Vilanova i la Geltrú.

ANOIA, C.E A, 2 Joel, Fran, Cris, Xavier Salgado, Pau, Javier Vega (Marc Cuerva, 81’), Plazas, Roger Soriano (Alcudia, 74’), Hernandez, Pol (Longaron, 64’), David Guindos (José, 46’)

ATENEU IGUALADI, S.E.F. A, 2 Martinez, Soriano (Tomas, 67’), San José, Romero, Lliro, Moreno (Escriu, 67’), Ureña (Aguilera, 75’), Mensa, El Ouahabi, Castellano, Sanchis.

GOLS: 1-0 Salgado (12’), 1-1 Castellano (14’), 1-2 Castellano (pen.) (51’), 2-2 Pol (pen.) (59’)

TARGETES: GROGUES: Jurado (22’), Soriano (36’), Ureña (43’), Pau (53’), Tomas (71’), José (75’). VERMELLES: Alcudia (+90’)

ÀRBITRE: Victor Bafalluy Fijo (Barcelona)

DIA I HORA: Dissabte 19 d’ octubre, 17:45 de la tarda

DIVISIÓ i JORNADA: Tercera Catalana, Grup 12, Jornada 7