L'Igualada Rigat esmicola al Lloret i ja espera al Liceo per jugar-se ser líder en solitari

La victòria és agredolça, ja que un dels puntals arlequinats, Roger Bars, va resultar lesionat i estarà dos mesos de baixa

Divendres, 25 octubre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Malgrat tenir un cos tècnic nou i perdre un dels millors artillers de la competició, Oriol Vives, l'Igualada Rigat està firmant un inici de lliga excepcional i és colíder amb el Liceo. Aquest dimarts van esclafar per 2 a 7 al Lloret i ara esperen al Liceo, però sense Roger Bars.

Una instantània del matx a LloretCinquè triomf en cinc jornades de l'Igualada Rigat, que ja suma 15 punts a l'OK Lliga -un ple- i és líder provisional a falta de que jugui el Liceo. Però a pesar del resultat i el joc magnífic dels arlequinats, el partit contra el Lloret té un regust molt amarg per la lesió de Roger Bars que estarà dos mesos de baixa per una fractura a la mandíbula de la qual serà operat la propera setmana. Una lesió deixa en segon pla un gran partit dels nois de Francesc Linares, que van fer molt mal al rival amb un joc espectacular amb el que van arribar al descans amb un 1 a 6 explosiu. La segona part va començar 10 minuts més tard per una apagada dels llums del pavelló. Aquesta pausa inhabitual va refredar el ritme del partit.

Els primers 25 minuts els igualadins van sortir molt endollats i amb un minut i mig (del 12 al 13 i mig) van marcar tres gols pràcticament seguits del trident Tety, Méndez i Bars. Minuts més tard del gol, va arribar la jugada de la lesió de Bars en un remat de Lluís Grau. Tot i el patiment per la lesió de Bars, l'equip va seguir carburant a tot gas i Yeste, Ton i Méndez van ampliat el marcador que una acció de Ferrer a falta d'un minut vamaquillar estrenant el marcador dels de la Selva.

A la represa, Moisès va aconseguir retallar una mica més les distàncies. Però Méndez va signar un altre hattrick que vasegellat la cinquena victòria de la temporada. Aquest dissabte 26 d'octubre, Les Comes viurà un gran partit: l'Igualada Rigat rep el Liceo a casa i es juguen el lideratge. L'Igualada haurà d'afinar molt per poder superar un gran equip i més si no pot comptar amb el talent de Bars.