Els arlequinats guanyen i s'estrenen a domicili

L'equip de Francesc Monclús despatxa per 3 a 5 al Tordera

Dijous, 16 octubre 2014. 15:15. Redacció AnoiaDiari.
A les portes de jugar dissabte el primer partit de competició europea, els arlequinats van guanyar per fi fora de casa a l'OK Lliga. El Tordera, molt combatiu a la segona part, va topar contra un gran Elagi. Els anoiencs, que venien del primer temps amb un 1 a 3, van sentenciar gràcies a Baliu i Molas

L’IHC ja ha sumat la primera victòria fora de casa aquest 2014-2015. Va ser a Tordera, el dimarts a la nit, on va repetir el guió d’altres dies: una bona primera part com a visitant, però amb un ingredient més necessari i tot, el gol. El primer va arribar molt d’hora, al minut 4. Va ser una jugada treballada per tot l’equip, amb tir de Ton Baliu, rebot del porter i un proverbial Dani López que va caçar el rebot i la va clavar dins. 6 minuts més tard el capità arlequinat va demostrar de nou el seu bon estat de forma fent el 0 a 2 de penal. La rèplica del Tordera no es va fer espera i Serra va retallar distàncies (1-2). L’embranzida dels locals només va tenir un aturador, un gran Elagi Deitg. I just a falta d’un minut pel descans, un altre dels homes clau de l’equip, Sergi Pla, va fer un gol transcendental. Jassel Oller va assistir a Pla que va decidir en un u contra u.

La segona meitat va ser similar a les de Calafell o Voltregà. El Tordera va amenaçar amb un gol de Sais Martos, que va aprofitar un rebuig a un tir exterior. Semblava que la història podia repetir-se. De fet durant 10 minuts, només Elagi qui ho va frenar. Ton Baliu va aparèixer per fer el 2 a 4. Una falta directa de Met Molas va sentenciar. El darrer gol local no va canviar res. Tercera victòria de la temporada pels arlequinats que ja preparen el debut a la competició europea de dissabte contra el Turquel.