L'Ateneu s'imposa amb claredat a Tous

Els visitants van endur-se els tres punts en un partit molt seriós

Dilluns, 23 febrer 2015. 13:00. Redacció AnoiaDiari.

La victòria de l'Ateneu-Penya Blaugrana a Tous serveix per portar aquest conjunt a la sisena posició de la taula del grup anoienc de Quarta Catalana, empatat amb l'Hostalets. El Tous, per la seva part, cau al novè lloc, superat pel Capellades. Continua de líder el Fàtima

Partit molt seriós de l'Ateneu-PBI en la seva visita a Tous, que va resoldre amb un clar 1-4. El partit es va iniciar amb un dues ocasions visitants, amb xuts de Lliró i Verriere que van sortir fora per poc. Però va ser en un xut molt llunyà i afortunat de Codina que l'Ateneu-Penya Blaugrana va situar el 0-1 en el marcador. Els blaugranes van seguir dominant, tot i que a pilota parada el Tous creava perill. En una d'aquestes accions, en un falta a la frontal de l'area, Elvira es va haver de lluir per evitar l'1-1.

Una situació similar a l'area contrària va suposar el 0-2, en un gran xut directe de Lliró quan es portaven 25 minuts de partit. La segona part, va continuar el domini igualadí, i gràcies a això, Verriere va marcar el 0-3 que tancava definitivament el partit, amb un xut col.locat a la base del pal. Quan quedaven pocs minuts pel final, Albet ampliava distàncies amb el 0-4 i ja a l'últim minut el Tous feia el gol de l'honor i deixava el definitiu 1-4.