L'Ateneu no aixeca el cap i encaixa una nova derrota

Els igualadins van perdre 0-6 contra el Ribes

Dimarts, 17 desembre 2019. 09:02. Redacció AnoiaDiari.

L'Ateneu d'Alberto Garcia volia canviar la dinàmica de cinc derrotes consecutives però no ho va aconseguir, ja que va patir una golejada 0-6 davant el Ribes.

QUIM PELFORT BORREGA

El partit va començar molt malament pels locals i al minut 4 van rebre un gran gol de Jose Raul, que va suposar el 0-1. Al cap de 2 minuts, els igualadins van rebre el segon gol del Ribes, gol d'Adrian. L'Ateneu va aconseguir alentir el partit i va tenir alguna ocasió, però només van aguantar 10 minuts. Al minut 16 els visitants van sentenciar el partit amb el 0-3.

L'Ateneu va seguir proposant el mateix i va tenir dues ocasions claríssimes que no les van poder transformar. El Ribes en canvi, feia molt mal a les contres i al minut 25 van fer el quart gol.

Quan quedaven 2 minuts per acabar la segona part Adrian va fer el seu hat-trick i va marcar el 0-5.

A la segona part l'Ateneu va intentar maquillar el marcador però no ho va fer. El segon període va ser bastant dens i gris. El Ribes tenia el partit guanyat i l'Ateneu estava desanimat.

Cèsar, porter dels locals, va fer gala dels seus bons reflexes i va evitar una golejada encara més gran. Així i tot el Ribes va aconseguir el 6è gol a les acaballes del matx.

Un partit per oblidar de l'Ateneu i una exhibició del Ribes que el manté a la part alta de la classificació

La setmana que ve l'Ateneu tindrà una gran oportunitat per sumar els 3 punts, ja que jugarà contra el cuer de la lliga, La Munia. Tres punts vitals per al conjunt arlequinat si vol estar a tercera la temporada que ve.

ATENEU IGUALADI, S.E.F.,A: San Jose (Pol, 61’), Escriu, Domenech (Aguilera, 56’), Lliro, Moreno, Vazquez, Ureña, Tomas, Catellano, Sanchis i Peña

RIBES, C.D.: Lobato (Català, 46’), Esquiu, Barceló (Riera, 46’), Durango, Pagan (Bernardo, 68’), Herrero (Fontiveros, 72’), Fernandez, Lopez, Pagan, Santana, Barceló (García, 59’).

TARGETES: Pagan (13’), Moreno (24’), San Jose (27’), Sanchis (36’), Domenech (38’), Escriu (66’) i Peña (84’).

GOLS: Lòpez (0-1, 4’), Santana (0-2, 6’), Santana (0-3, 16’), Herrero (0-4, 25’), Santana (0-5, 43’) i Fernandez (0-6, 78’).

ÀRBITRE: Roig Palau, Carlos (Vallès Occidental)

DIVISIÓ I JORNADA: Tercera Catalana, Grup 12, Jornada 14