Atletes del CAI triatló Petromiralles, als triatlons de Blanes, Terres de l'Ebre i Peñíscola

Dilluns, 25 abril 2016. 09:00. Redacció AnoiaDiari.

Aquest diumenge 24 d'abril es va celebrar la segona jornada de la lliga de clubs corresponent al triatló de Blanes en distància sprint amb 527 inscrits. L'equip igualadí del CAI va estar representat per Marc Codina (posició 170a), Ramon Lladó (posició 245a), Marc Pallarès (posició 286a) i Ricard Solé (posició 367a), acabant tots ells la prova amb bones sensacions i aconseguint sumar punts per la classificació de la lliga de clubs catalana de triatló.

En paral.lel es va celebrar el campionat de Catalunya de mitja distància amb el triatló de terres de l'Ebre amb distàncies de 3000m de natació, 80km ciclisme i 20km de cursa a peu, on van participar Joan Riera, que va aconseguir una 18a posició de la general i en Joan Montaner, que va entrar en 155a posició, demostrant els seus bons estats de forma en la preparació dels seus respectius Ironmans d'aquesta temporada.

Per últim, en aquest intens cap de setmana també hi va haver representació del club al triatló de mitja distància de Peñíscola amb 1900m de natació 90km de ciclisme i 21km de cursa a peu on el triatleta Sergi Pujabet va aconseguir fer una cursa en progressió i finalitzar en una excel.lent 34a posició.