TORNAR

Les aventures de l'igualadí Arnau Mateu al Dakar sumen dos milions de visites a Youtube

”Sóc un privilegiat, el primer ’influencer’ esportiu que ha estat en un equip”, explica

esports
Diumenge, 14 febrer 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Entre la desena d'anoiencs que va anar a l'Aràbia Saudita, hi havia un debutant en aquest món de sorra, benzina i bivac: l'aventurer Arnau Mateu Salat. La seva primera experiència queda reflectida en el seu canal de Youtube, que té un seguiment massiu.

Arnau Mateu, al cotxe, amb l'igualadí Jordi Viladoms a l'esquerraFa menys d'un mes que va tornar del desert, però el seu bagatge ha estat d'allò més fecund, almenys pel que fa als vídeos. L'igualadí Arnau Mateu, conegut com a Willy Foxx, després de participar a programes televisius com 'Ninja Warrior', va començar enguany una nova etapa com a fotògraf i 'community manager' de l'equip català Rieju. La seva tasca va reflectir el raid més dur del món des d'una òptica diferent, com per exemple, instal·lar una GoPro a la moto d'un pilot oficial o explicar com són els farragosos tràmits del dia a dia fins que comença l'èpica de la carrera. Els seus vídeos ja han assolit la xifra dels dos milions de visites. Un d'ells, supera el milió.

El Dakar 2021 va comptar amb una molt bona presència anoienca. Àlex Haro, com a copilot de Giniel de Villiers, va finalitzar vuitè a la general de cotxes i Armand Monleón acabava onzè en 'buggies' (feia parella amb un altre català, el pilot Gerard Farrés). Al campament, Arnau Mateu ressegueix amb els seus vídeos el dia a dia de la caravana i també va interactuar amb altres persones de la comarca, com Jordi Viladoms -cap d'equip de KTM- o el pare d'Armand Monleón, del mateix nom. 

"Quan m'ho van dir no m'ho esperava, però va ser un honor molt bèstia. Que et paguin la inscripció és 10.000 euros gairebé. Puc dir que he estat un privilegiat, el primer 'influencer' esportiu que ha estat en un equip" comenta. Estava "al costat dels pilots, mirava com les reparaven, formava part de l'equip com un més, sense ser competidor. Tenir relació amb els pilots, fer-te amic d'ells i conèixer el cap d'equip. Va anar molt bé, a més, perquè tots els pilots van acabar la carrera. Compartir 24 hores amb l'equip, sense dormir, durant vint dies... fas un vincle molt bèstia, perquè has de treballar moltíssim. Però és viure l'aventura". Els seus vídeos, de fet, són els més vistos del Dakar.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.