L'Igualada cau per la mínima al camp del líder

Un gol al minut 83 condemna els blaus

Dilluns, 8 febrer 2021. 10:00. Redacció AnoiaDiari.

Els blaus sumen la segona derrota consecutiva (1-0) i es compromet una mica més la seva situació a la taula classificatòria. Els jugadors de Carlos López van oferir un bon rendiment, però sense sort davant la porteria.

El CF Igualada va caure a Terrassa, on l'equip va fer un gran partit davant el líder, però va caure als instants finals de l'enfrontament. Era una sortida molt complicada per als blaus, contra un dels màxims aspirants a l'ascens. L'Olímpic de Terrassa seria escenari del duel entre el segon classificat de la lliga, que es trobava en disposició d'assaltar el lideratge, i un conjunt igualadí que volia refer-se de la desfeta de la setmana anterior, a casa.

El duel va encetar-se amb un Terrassa dominador de la pilota, però amb un Igualada atrevit, que era capaç de dominar la possessió, en diversos instants. Així va ser, com les primeres internades blaves van ser mitjançant les bandes, amb Edwin i Cuadras molt profunds. Les sensacions eren positives, però calia estar alerta a la resposta dels locals, que disposen de grans talents. No es van veure, però, ocasions clares.

A l'inici dels segons 45 minuts, els vermells van començar a tenir el domini del joc. Els blaus tenien moltes dificultats per mantenir l'esfèric en el seu poder. La dinàmica del partit va fer que cada vegada, es pengessin més pilotes a les àrees, però les dues defenses resistien, fins que, al minut 83, el davanter local rematava de cap i feia l'un a zero. Primera gran oportunitat de perill, que significava el gol de la derrota blava. Una llàstima, després del gran partit jugat a Terrassa.