Els arlequinats no poden frenar un Liceo pletòric

L’Igualada Rigat ha de reaccionar aquest dimarts davant el Vendrell

Dimarts, 26 gener 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L'equip de Cesc Linares va caure per 5 a 1 a Riazor, davant d'un dels ogres de la competició. L'imbatut Liceo, líder de l'OK Lliga, ho va tenir tot de cara davant un Igualada amb molta voluntat i aqueixat per la baixa de Ton Baliu.

L'Igualada Rigat va tornar de buit de Galícia, en un partit contra el líder de la competició, el Liceo. Malgrat l'esforç dels jugadors arlequinats i la bona actuació del porter Elagi Deitg, els locals van fer valer el seu potencial i es van imposar per 5 a 1. La superioritat dels corunyesos es va veure acompanyada per una actuació arbitral benèvola que els va acabar d'allisar el camí.

Els arlequinats, en una de les accions de defensa davant el Liceo FOTO: David FigueresEl Liceo es va avançar al minut 7 amb un gol de l'argentí Oruste. Quatre minuts més tard Adroher, en una jugada individual, feia el segon. El partit se'n va anar al descans amb aquest 2 a 0 pels locals, tot i que les aturades de l'Elagi havien deixat una via oberta per als arlequinats per a la segona part. La represa va encetar-se amb una rematada al ferro de Roger Bars, però el Liceo va tenir més sort i poc després, minut 2 i mig Di Benedetto feia el tercer.

Els locals seguien implacables i Dava Torres va fer el quart gol, però aquesta diana va tenir la resposta d'un penal transformat per Roger Bars, que va posar el 4 a 1 al marcador. El mateix Bars va tenir a disposició una falta directa que no va fructificar. Finalment, el Liceo va fer un cinquè gol, el segon de Dava Torres. Ara, els arlequinats tenen una oportunitat de refer-se, ben ràpida: aquest dimarts a les Comes contra el Vendrell.