L'Igualada arrenca un punt de la visita a Manresa

Carlos López debuta amb un empat valuós al derbi de la Catalunya Central

Dilluns, 25 gener 2021. 09:00. Redacció AnoiaDiari.

Els blaus van bolcar al camp del Manresa tota la seva intensitat i treball per obtenir un punt davant un rival que de la part alta de la taula. L'equip anoienc suma un punt i ara en té onze i es manté avantpenúltim.

El clàssic de la Catalunya Central es jugava entre dos conjunts que arribaven amb dinàmiques molt diferents. A la banqueta igualadina hi debutava l'entrenador Carlos López, que volia iniciar la segona volta del CF Igualada amb un resultat positiu. Al final, el debut del tècnic es va saldar amb un resultat prou satisfactori, 2 a 2, en un matx en el qual l'Igualada va anar per davant.

El partit va començar amb bones sensacions per part dels visitants, però en la primera badada defensiva, els manresans s'avançaven en el marcador. Es posava coll amunt i el gol va fer mal als jugadors blaus. L'equip de Carlos López va poder equilibrar el marcador amb una recuperació de Genís, al minut 22, dins l'àrea, per assistir a Sergio. Aquest va empatar l'enfrontament.

Des d'aleshores, El Congost seria escenari d'un cara a cara vibrant, on els dos equips van tenir les seves ocasions, però es va arribar al descans amb l'un a un. L'inici de la segona meitat va ser molt semblant al de la primera, on un Manresa amb control de pilota intentava superar les línies de pressió blaves. El conjunt de López feia atacs verticals i inquietava la porteria de Vito. Així va ser com, al minut 58, en una passada a l'espai d'Eppy, Genís empalava la pilota al fons de la xarxa. Era l'1 a 2. Amb el pas dels minuts, el Manresa s'anava bolcant a l'àrea visitant, aconseguint el segon gol de l'empat, al minut 70. Quedava molt enfrontament i estava tot obert. En els darrers minuts, ambdós equips van tenir les seves opcions, però la falta d'encert, va deixar l'empat a dos al marcador final.