Ateneu Igualadí S.E.F 1 - 5 Riudebitlles C.D.

Dimarts, 6 octubre 2020. 11:25. Redacció AnoiaDiari.

L’Ateneu començava la nova temporada davant del Riudebitlles. Un Ateneu reconstruït, ple de cares noves i amb un cos tècnic completament diferent, dirigit per Josep Galan Perez.

QUIM  PELFORT BORREGA

Els locals van començar dominant el matx, controlant la possessió i arribant a la porteria dels visitants, però d'un córner a favor de l'Ateneu va arribar el primer gol del Riudebitlles. Un contraatac molt ben executat i culminat amb una gran passada en profunditat, van deixar al davanter sol, a porteria buida, ja que el porter va errar en la sortida, 0-1 al minut 31. Al minut 38 un error del central esquerre de l'Ateneu es va convertir en un contra un, però aquest mateix va fer falta i va ser expulsat, ja que era l'últim jugador. Josep Corbi va llançar la falta per sota la tanca i la pilota va entrar, un golàs, 0-2. Durant els següents minuts no va passar res més.

La segona part va començar amb l'Ateneu amb ganes d'intentar remuntar el partit, el primer quart d'hora va ser dominat pels arlequinats, però a mesura que passava el temps es notava la diferència d'homes al terreny de joc i això ho va aprofitar l'equip visitant per sentenciar el partit en dues ocasions i es van posar 0-4 al marcador. L'Ateneu per això no va parar d'intentar-ho i el seu premi va arribar, al minut 74, el migcampista Gerard Garriga va marcar un bon gol de falta. Abans de finalitzar el partit els riudebitllencs van perforar la xarxa de l'Ateneu una altra vegada. Finalment el partit va acabar 1-5.

La setmana que ve l'Ateneu de Josep Galan Perez s'enfrontarà als Monjos A.D.

ATENEU IGUALADI S.E.F: Martinez, Soriano, SanJosé, Romero(Sanchis, 41’), Verdes, Garriga, Moreno(Mensa,87’), Sanchis(Peral,67’), Vazquez(Segura,67’), Hamza(Pablos,38’) i Estruch.

RIUDEBITLLES C.D.: Fernandez, Feliu, Comas(Puerto,73’), Perez, Luque, Arnan(Addah,77), Corbi(Retamal,77’), Mascaro, Ripoll(Font,77), Marouane(Torrents,87) i Romeo.

TARGETES GROGUES: Comas(33’), Sanchis, Sanchis, Mensa, Ripoll (55’), Moreno i Garriga(79’) i Addah(88’).

TARGETES VERMELLES: Verdes (35’)

ÀRBITRE: Noureddine Benamar.