L'Igualada Rigat cedeix als darrers minuts i perd al Vendrell

Els arlequinats esperen ara al Noia a les Comes, per sumar la primera victòria

Dilluns, 5 octubre 2020. 10:00. Redacció AnoiaDiari.

Els homes de Cesc Linares van tenir la victòria a les mans, a la difícil pista del Vendrell, però no van poder arrodonir el partit. Els locals van reaccionar a la represa i van sentenciar als minuts finals (5-3).

FOTO: X. GarciaL'Igualada Rigat va disputar una primera part molt meritòria en una de les pistes més incòmodes de l'OK Lliga. Els arlequinats, però, no van enllestir la feina a la represa. Els de Linares es van avançar aviat, amb un gol de Roger Bars al minut 2. L'exjugador de l'IHC Gerard Miquel empatava, però Aleix Marimon aprofitava una assistència de Ton Baliu per fer l'1 a 2. El Vendrell va replicar de nou, amb el 2 a 2, però un gran gol de 'Tety' Vives amb un revers a una sola mà, permetia als anoiencs anar-se'n al descans amb avantatge.

Però a la represa, no hi va haver cap sort de cara a la porteria. El mateix 'Tety' Vives enviava una bola al pal i poc després, els vendrellencs tornaven a igualar el marcador. Sergi Pla no va poder transformar una falta directa. Per contra, Crespo va avançar als locals i Miquel va sentenciar quan faltaven 2 minuts per acabar. Un 5 a 3 enganyós. Ara, els arlequinats esperen al Noia a casa, per estrenar el caseller de punts i de victòries.