TORNAR

Capellades fa una valoració positiva d'una temporada de piscina condicionada per la COVID-19

La mitjana setmanal de l’ús de les instal·lacions ha estat de 1.560 persones

esports
Dissabte, 19 setembre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En total, aquest estiu del 2020 s'han fet 450 abonaments a la Piscina Blava de Capellades. La setmana amb més usuaris va ser la darrera de juliol. El consistori es felicita d'haver fet prevaler la seguretat sanitària per damunt de tot.

Les activitats d'estiu s'han desenvolupat d'una manera diferent de l'habitual a la Piscina Blava de Capellades. Les instal·lacions van obrir portes el dilluns 29 de juny i van restar a disposició del públic fins a 31 d'agost, en sessions de matí i tarda. L'accés es feia amb reserva prèvia a través d'una aplicació que ha evitat les cues i l'acumulació de persones tant a dins com a fora de les instal·lacions. La responsable d'Esports de l'Ajuntament capelladí, Anna Xaus, apunta que "quan vam decidir obrir, en un moment en què la situació encara estava poc definida respecte a les mesures a prendre, vam voler prioritzar la seguretat en la instal·lació. Aquest any la Piscina Blava ha tingut unes circumstàncies totalment diferents de les habituals però l'hem pogut gaudir i no hem tingut cap cas de COVID-19 ni cap incident negatiu. Estem contents que els capelladins que ho han volgut, n'han pogut fer ús".

El total d'abonaments expedits aquest estiu han estat 450. S'han venut 5.763 entrades diferents. La setmana que hi ha hagut més usuaris ha estat la darrera de juliol, amb un total de 2134 reserves fetes entre el matí i la tarda. De mitjana, cada setmana han fet servir la instal·lació 1560 persones, que n'han fet una valoració molt positiva, ja que s'ha evitat les aglomeracions, s'ha fet prevaldre la seguretat sanitària per sobre de tot i s'ha pogut gaudir d'aquest servei.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.