El CBI guanya fora de casa en el primer partit de la temporada

Grup Barna 73 - CB Igualada 76

Dilluns, 27 setembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Aquest diumenge es va viure un partit molt emocionant a casa del Grup Barna, una pista molt complicada on molts pocs equips aconsegueixen endur-se la victòria. El primer quart va començar amb una forta arrencada dels visitants que van fer un 0-8 d'inici i van estar molt concentrats en tot moment. Tot seguit, però, els locals van fer valer el seu punt fort, el tir exterior i van encertar uns triples impossibles.

El segon i tercer quart va ser un estira i arronsa on les diferències màximes no van sobrepassar els 4 punts per part de cap dels dos equips. La intensitat en el darrer quart va ser màxima i no es va donar ni una sola pilota per perduda. La defensa en zona dels locals va fer que l'Igualada no trobés bones ocasions de llençar còmodament. Tot i així, amb el marcador igualadíssim, un triple en el darrer minut de Marc Corcelles feia agafar un avantatge valuós. Això, sumat a un tir lliure aconseguit per Jordi Torres posava la diferència final de 3 punts, fent impossible l'atac local per manca de temps.

Grup Barna: Rodriguez 6, Aristín, Arco 7, Jordan 5, Porto 11 - cinc inicial. Acedo 5, Gil 5, Memminger 2, Capellas 6, Vilanova 11, Ramos 15.

CB Igualada: Richi 7, Pepo 6, Jordi 14, Valentí 16, Marc 3 - cinc inicial. David 9, Albert 6, Carles 8, Edu 7.

Parcials: 19-21 / 20-18 / 18-22 / 16-15

Àrbitres: Vila i Huertas.