El CBI torna a casa i venç a les Comes

CBI 69 - BARICENTRO BARBERÀ 64

Diumenge, 23 octubre 2011. 20:15. Redacció AnoiaDiari.
El CBI va torna a jugar a Les Comes aquest dissabte 15 d’octubre després de dos caps de setmana de fer-ho a domicili i ho va fer amb una altra victòria vibrant davant de l’afició igualadina i d’un Baricentro Barberà molt exigent que va posar les coses molt difícils a l’equip de l’Anoia. Finalment, però, l'Igualada es va endur el partit per un ajustat 69-64.

En el primer quart, els jugadors de l’Igualada cedien massa en defensa i això va ser aprofitat pels jugadors vallesans per anotar ràpid des de sota cistella i també des del tir exterior. Arenas, per exemple, estava molt inspirat des de la línea de 6,25 m., i en el primer quart va anotar 11 punts. Al final d'aquest temps, el marcador afavoria clarament l’equip visitant: 16-23.

L’inici del segon període va ser domini total del C.B. Igualada, els homes d’Isart van sortir concentrats, sobre tot en defensa, que era la manera de parar els jugadors més importants del Baricentro Barberà, establint algun canvi de defensa a home i zonal, provocant errors de l’equip visitant. L’equip igualadí va tenir la possibilitat de córrer i poder atacar la cistella contrària, amb un Marc Corcelles (capità) inspirat, que va anotar dos triples consecutius. Així, els homes de l’Igualada van establir un parcial de 17-0, fins capgirar el marcador amb una diferència de 10 punts (33-23). A partir d’aquí, els vallesans van anar a remolc al marcador, mentre el C.B. L'Igualada, amb el seu joc col·lectiu, avisava que moment era qui manava en el marcador. Amb un parcial en aquest quart de 24-12, s'arribava al descans amb un resultat de 40-35 pels igualadins.

La segona part es presentava interessant i molt competitiva, així que el C.B. Igualada va mantenir la seva actitud intensa i agressiva i va poder lluitar totes les pilotes sota taulells tant en defensa com en atac, pilotes dividides o mortes al terra, que els donava l’oportunitat de tenir la pilota en poder i atacar amb més motivació la cistella contrària, i anotar en aquest període fins 4 triples, que feia que es mantingués la diferència en el marcador a favor dels igualadins amb un parcial de 15-11.

En el darrer període, els homes d’Isart seguien lluitant per la victòria, seguien treballant en defensa zonal i pressionant la sortida de pilota. Els atacs del C.B. Igualada eren llargs i amb circulació ràpida de pilota, entrant pilotes dintre i tornant a treure per poder trobar un bon llançament o un espai que les permetés anar fins a cistella. El Baricentro Barberà va treure tota la seva artilleria veient que el temps s’acabava i el C.B. Igualada segui dominant el ritme del partit i en el marcador. Els jugadors vallesans estaven intensos, fent cometre errors als igualadins i així acostar-se fins a dos punts (66-64) en el darrer minut. Qualsevol error podia portar a perdre el matx, els nervis estaven a flor de pell, els vallesans no van suportar la pressió ni la tensió del moment i les queixes davant algunes decisions arbitrals va fer decantar finalment la victòria cap a l’equip igualadí (69-64), tot i que el parcial d’aquest quart va ser per l’equip vallesà (14-18).

C.B. IGUALADA: Q. PADRÓS, R. JUBERT, J. TORRES, C. FONS, M. ROCA.

GAM C.B. VILA-SECA D. PINO, S. MONTILLA, L. EWULU, A. ARENAS, F. SÁNCHEZ.

Parcials de cada quart: 1r 16-23, 2n 24-12, 3r 15-11 i 4t 14-18.

Anotacions C.B. IGUALADA: Q. Padrós (6), R. Jubert(4), J. Burgés (0), J. Torres (12), A. Roca (4), C. Fons (12), E. Burgés (9), A. Gual (9), M. Corcelles (10), M. Roca (3), M. Custodi (0), S. Laguarta (0).

Anotacions BARICENTRO BARBERÀ: C. Acedo (0), D. Pino (0), A. Lopez (11), S. Montilla (22), L. Ewulu (17), L. Souman(0), A. Arenas (10), F. Sánchez (2), P. Viladomat (0), R. Araujo (2), M. Beltrán (0).

Àrbitres del partit: M. Hernando com a principal i L. Cubero com auxiliar.