El CF Igualada femení tanca la pretemporada amb un triomf a Lleida

Tot i les baixes, el conjunt igualadí s'ha imposat amb claredat a l'AEM, un dels futurs rivals

Dilluns, 1 setembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Còmoda victòria del femení del CF Igualada al camp de Recasens davant l'AEM de Lleida per 1 a 3 en el darrer partit de la pretemporada abans de l'inici de la competició, el proper diumenge a l'estadi de Les Comes, davant el Seagull de Badalona.

El conjunt local va dominar la primera part, tot i que no es va acostar amb vertader perill a la porteria de la Noelia. La major part de les vegades, la finalització es resumia en xuts llunyans que no inquietaven gaire les visitants que també van tenir un parell d'ocasions per avançar-se al marcador.

A la segona part, l'AEM va poder introduir fins a 6 canvis, per només 1 de les igualadines, però la decoració va anar canviant i de mica en mica, l'Igualada va anar refermant-se al camp i estirant-se fins a aconseguir obrir el marcador gràcies a un penal que va transformar la Mariona poc abans de la primera mitja hora. La lesió de la Janet al camp de poca estona, sumada a la de la Judit a la primera part, deixava les 11 jugadores justes sobre el terreny de joc. Un embolic a l'àrea després del llançament d'una falta, va fer que les locals aconseguissin l'empat. Llavors va ser quan l'Igualada va donar-ho tot per emportar-se el partit i a rel d'una passada llarga, la Marina va recollir una pilota a l'eix de l'atac que va fer passar de vaselina per sobre la de portera lleidatana aconseguint l'1-2. I quan ja es donava per bo el resultat i a punt d'acabar-se el partit, la Mariona es va inventar un xut des d'una mica més endavant del mig del camp que va passar per damunt de la portera i es va convertir en l'1-3 definitiu.

Calm destacar, en el conjunt igualadí, la participació de la jove Anna Bernadí que aquest any militarà al Juvenil-Cadet.

Pel C.F. IGUALADA van jugar: Noelia García (portera), Elena Alert, Sara Bergadà, Cuà, Janet Mendoza (Anna 28') (defenses), Araceli Barroso, Jèssica Pablos, Marta Sáez, (migcampistes), Mariona Marsal, Judit Pablos (Anna Bernadí 15') (Esther Soler 46'), Marina Salanova (davanteres). Entrenadors Santi Ramos i Paco Pablos.

GOLS: 0-1 Mariona (24') (p.) - 1-1 -1-2 Marina (40'), 1-3 Mariona (45')