El CF Igualada suma el segon revés de la temporada contra el San Cristóbal

Els blaus posen el joc, però no treuen rèdits davant l’eficàcia local

Dilluns, 12 setembre 2016. 11:00. Redacció AnoiaDiari.

Els igualadins no va saber trobar un antídot contra el joc directe del San Cristóbal, en el seu desplaçament al camp de Ca n'Anglada. El bon tracte a la pilota dels nois de Ton Mayor no va ser suficient davant la contundència de l'atac local.

Segona derrota igualadina en el segon partit de la temporada, en aquest cas contra el San Cristóbal. El partit es va iniciar amb el que semblava un bon domini dels blaus, que tenien la pilota. Però en el primer còrner un rebuig de la defensa de l'Igualada el va aprofitar Alarcón per fer un fort tret de fora l'àrea i aconseguir el primer gol.

Jugadors igualadins envoltant un mig del San CristóbalAquest gol va portar presses i dubtes al jugadors blaus i això va facilitar l'ofensiva local. El minut 21, de nou, el San Cristóbal marcava d'un rebot en el llançament d'una falta. Els locals seguien fent molt mal amb els contracops que llançaven per les bandes. Però de nou va ser mitjançant un còrner i un rebot que el San Cristóbal va fer el tercer.

Abans d'acabar la primera part Ton Mayor va fer dos canvis per passar a una defensa de tres i per aportar ms homes d'atac. A la segona part, de domini igualadí, arribaria el gol de l'honor: Eric va marcar a gran passada de Martí Just. El 3 a 1 es va mantenir per bé que el San Cristóbal va continuar amb els contraatacs letals, sobretot gràcies a les intervencions del porter Felipe.