El CF Igualada tomba a la Rapitenca i ja és quart

Els blaus se situen a dos punts de la promoció d’ascens

Dilluns, 19 febrer 2018. 11:00. Redacció AnoiaDiari.

Els blaus estan firmant una temporada molt bona i, a més, estan en línia ascendent. Tenien un partit en un camp molt complicat a Sant Carles de la Ràpita i el van resoldre amb relativa facilitat, per 2 a 3, i sense patir, amb el darrer gol dels locals que va arribar ja al minut 89.

La ratxa de resultats de l'Igualada continua i els homes de Josep-Vicenç Mestre ja acumulen vuit jornades sense conèixer la derrota. Els blaus van aconseguir una victòria solvent a Sant Carles de la Ràpita, en un partit on van jugar tres juvenils. Era un desplaçament molt complicat, al camp d'un rival molt perillós que havia guanyat davant rivals de la zona capdavantera. Els de l'Anoia estaven advertits i tenien baixes significatives, però van tirar endavant el partit.

L'equip igualadí, aquest diumenge vestit de rosa, en un dels atacsI això que la contesa va començar de la pitjor manera i al minut 1, els locals van aconseguir avançar-se en el marcador. Una Pilota penjada a l'àrea, amb segona jugada que va ser aprofitada per un jugador rapitenc, que feia un autèntic golàs. Tot i el gol, els blaus van voler ser fidels al seu joc i van començar a dominar. En els primers minuts, Javi va evitar que s'incrementés la diferència i en una jugada ràpida, Martí va aconseguir igualar el marcador, al minut 11.

El domini era pels visitants, només feia falta que es reflectís al marcador. Al minut 23, en un còrner, Seydou, de manera poc ortodoxa, va fer l'1-2. El marcador es va poder ampliar, però els igualadins no van estar encertats. S'arribava al descans amb avantatge per la mínima. A la represa, tot i la gran pressió local, els de Mestre van saber jugar amb els tempos del partit. I Eric, va culminar un contraatac de bandera per posar l'1-3, al minut 49. Quedava gairebé mig partit i el panorama era favorable.

El rotund domini al marcador va tenir un 'però' al minut 56, quan David va ser expulsat. Mestre va fer debutar Masegosa a l'eix de la defensa. I els visitants van resistir fins als darrers minuts, quan van sortir al camp, Sergi i Omar, dos juvenils més, i Abde. Els igualadins van saber sofrir en tot moment. Però, tot i la gran lluita anoienca, en la darrera ocasió, de còrner, els locals van fer el 2-3 definitiu. No hi hauria temps per a més. Els tres punts van viatjar cap a Igualada. Amb aquest resultat, els anoiencs sumen 38 punts i es col·loquen a la quarta posició, a dos punts de la promoció. El diumenge vinent, a Les Comes, es rebrà el Sant Ildefons.