El CFI juga amb foc amb el descens i perd a casa contra el Viladecans

La falta d’encert condemna els blaus

Dimarts, 28 març 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Els homes de Dani Gimeno van tornar a evidenciar, en la derrota a casa 0 a 2 amb el Viladecans, els seus problemes habituals amb l'encert de cara a porteria. Els igualadins van lluitar fins el darrer segon, però la porteria dels visitants va estar blindada.

Partit molt intens i dur el que es va viure a Les Comes, on el Viladecans va aconseguir els tres punts, després de ser més efectius que els locals. La primera part del duel va estar marcada per la gran quantitat de faltes i xocs entre ambdós equips. El joc no era fluid i les pilotes a l'aire predominaven en la dinàmica de l'enfrontament. Era evident que aquest tipus de partit, no beneficiava als jugadors blaus. Però, tot i això, les primeres ocasions van caure del costat local. No eren gaire clares: les defenses aconseguien frenar totes les accions. L'Igualada no podria escapar-se d'aquest guió malgrat la necessitat que tenia de guanyar i deixar enrere del tot la zona de descens.

L'onze que va presentar Dani Gimeno aquest diumengeLes intencions dels locals se'n van anar en orris al minut 44. Després d'una pilota bombejada a l'àrea, els visitants van aconseguir baixar-la i amb un gran xut creuat obrien el marcador. Les sensacions i el resultat no donaven gaires esperances a l'afició blava. Amb el resultat de 0 a 1 s'arribava al descans. A la represa, els jugadors de Dani Gimeno sabien que havien de capgirar la situació i el partit es va obrir molt més. Els blaus circulaven la pilota, com és habitual en ells, i els visitants creaven perill a partir d'atacs ràpids al contracop. L'espectacle estava assegurat.

L'enfrontament s'encarava cap a una altra dinàmica, molt més oberta i embogida. Amb aquest nou panorama, els igualadins van tenir un reguitzell de clares ocasions per a poder empatar el partit, però la falta d'encert i les grans intervencions del porter visitant, ho van evitar. El Viladecans va aguantar el xàfec durant els primers 25 minuts i al minut 70, en una jugada ràpida, es van plantar davant de Dani, que va fer penal. Els visitants no van desaprofitar la pena màxima i van col·locar el 0 a 2. El matx es posava molt complicat. No obstant, els blaus no van llençar la tovallola i van seguir atacant. La pilota no va entrar. L'equip es manté encara  fora dels llocs de descens amb 29 punts i la setmana vinent visita el camp del Vilaseca, rival directe per la permanència.