El CFI no aconsegueix vèncer la Grama 'B' malgrat jugar la segona part amb un jugador més

Santa Coloma de Gramanet 'B' 1- CF Igualada 1

Diumenge, 3 octubre 2010. 17:45. Redacció AnoiaDiari.
Els igualadins no van saber aprofitar el fet de jugar tota la segona part amb un jugador més, els va costar entrar per les bandes i van desaprofitar quatre bones ocasions de gol. Des que al minut 10 de la segona part, els locals van marcar el primer gol a la sortida del córner, els jugadors de l'Igualada van veure com el partit transcorria amb un marcador advers, el gol de l'empat, de Sergi Berneda, no va arribar fins al minut 87.

En el partit que es va disputar el passat dissabte a Santa Coloma de Gramanet, els locals van jugar tota la segona part amb un juador menys, i a falta de 25 minuts pel final es van quedar amb només 9 jugadors sobre el terreny de joc. Tot i això, L'Igualada no va saber dominar el partit, li va costar arribar a la zona contrària. La sort tampoc els va mirar de cara ja que van llençar dos xuts al pal i van fallar dos gols a porteria buida.

Cal destacar, però, l'actuació del porter, Jaume, que va parar un penal quan l'equip perdia d'1 a 0. Després d'aquesta aturada, l'Igualada va reaccionar però no va aconseguir capgirar el marcador i va marxar de Santa Coloma amb un empat.