Cinquena victòria consecutiva del bàsquet femení

ZAMAR 2000-PLOMS SALLE REUS 39 - CB IGUALADA A 69

Dilluns, 28 novembre 2011. 10:30. Redacció AnoiaDiari.
El CB Igualada femení va guanyar una altra vegada, en aquesta ocasió a la pista del Reus Ploms. El partit va començar amb molta igualtat, el Reus aprofitava la seva avantatge de centímetres i de pes sota cistella i estava encertada des de la línia de 3. L'Igualada es veia obligat a jugar contra una defensa zonal que costava molt de penetrar. No va ser fins al minut 7 del primer període, que les blaves van ser capaces de trencar el mur reusenc amb un parcial de 13 a 3. D'aquesta manera s'arribava amb una clara avantatge al final del primer període, 13 a 22.

L'Igualada femení torna a guanyar per 5a vegada

En el segon període, les igualadines van seguir prement l'accelerador en defensa, sobretot defensant molt intel·ligentment les jugadores franquícies del Reus i impedint que elles poguessin carregar el joc interior.

Les blaves van plantejar una defensa brillant que els va permetre arribar al descans amb una còmode diferència de 18 a 36. A la represa es van viure els moments de menys qualitat igualadina degut a que el Reus no volia morir tan aviat en el partit. El ritme igualadí en defensa va baixar, fet que va aprofitar el Reus per començar a anotar cistelles còmodes des de sota cistella. Això unit a dos triples quasi consecutius de la Marta Pérez, feien que el Reus s'aproximés a 13 punts en el marcador.

L'Igualada havia donat vida a un rival quasi mort. Al final del tercer període s'arribava amb un perillós 35 a 47. Tot i eixugar les diferències, l'Igualada era molt conscient que aquest partit no se li podia escapar i que havien de tornar a incrementar la intensitat defensiva, i així ho van fer. El darrer període va ser espectacular, amb un inici fulminant que tirava per terra les aspiracions de les locals (parcial de 9 a 0 i col·locant el marcador 37 a 56 en el minut 5 d'aquest període). A partir d'aquí l'Igualada es va sentir molt còmode en atac sent coneixedors que la victòria no se'ls podia escapar van començar el seu millor bàsquet del partit pel que fa a l'elaboració del joc en atac.

El Reus es va veure obligat a treure la defensa zonal per ser més agressives i intentar remuntar, però l'Igualada ho va aprofitar per agafar més avantatge a base de contraatacs per acabar amb els 30 punts d'avantatge, 39 a 69.

Proper partit

El proper partit de l'Igualada serà diumenge a les 7 davant del líder del grup 1, el Joventut Les Corts que només ha perdut un partit del 11 disputats.

CBI: M.Pujol (13), V.Júlvez (6), A.C.Martínez, N.Minguet (23), L.Icart (13), S.Pujol, X.Freixas (6), C.Carner (2), A.Acevedo (6),

Reus: N.Diame, M.Raja, M.Pérez, E.Sintes, L.Adserà, M.Guerrero, E.Mas, M.Borrell, N.Farran, V.Domínguez, F.Khady, L.Collantes

Àrbitres: I.MARTOS; F.ALDAMA

13-22, 5-14 (18-36), 17-11 (35-47), 4-22 (39-69)