El Club Hípica La Tossa al 2n Trec Infantil

Dimarts, 7 abril 2009. 11:45. Redacció AnoiaDiari.
El Club Hípic la Tossa, va participar el passat 15 de març, en el 2on Trec infantil de la Copa Catalana que es va dur a terme a les instal•lacions de la hípica Fundació La Granja de Sitges.

Membres del Club participants al 2n Trec Infantil

Aquest segon Trec va ser un èxit de participació, ja que en total hi havia 60 nens participen en les 2 categories.

Del CLUB HIPIC LA TOSSA, un cop més en la categoria B hi participava la genet Mireia Romeu, la qual aconseguí una 4rta posició en la classificació general.

La resta de binomis de la categoria A , 20 genets, assoliren les primeres classificacions de la classificació general. En primer lloc Joan Vich amb Jaimito, la segona posició va ser per Mar Solà amb Express i la tercera posició Carla Pujadó amb Jaimito.

Al final de la jornada, organitzadors de la prova, juntament amb un representant de la Federació Catalana d'Hípica varen fer l'entrega dels premis als guanyadors.