Cròniques de l'Igualada Hoquei Línia

Dilluns, 27 abril 2009. 19:00. Redacció AnoiaDiari.
Darrer cap de setmana de la lliga regular d'hoquei línia, amb dues victòries i una derrota. Els benjamins van caure a casa davant del Sant Adrià, però amb moltes ocasions per marcar, els infantils van guanyar in extremis i els sèniors ni es van despentinar.

Infantils

Benjamins

Igualada H.L. 0 & C.H.L. Sant Adrià 2

Porters: Ivan Mateu i Martí Sabaté.

Jugadors de camp:Àlex i Marc Cano, Alba i Roger Ferrer, Raül Moreno, Adrià Pajares, , Marina Rodríguez, Paula Sabaté, David Muñoz, Genís Mas, Dani Pérez i Ferran Olmedo.

Molt bon partit dels benjamins, que aquesta setmana davant del Sant Adrià han mostrat la seva millor cara, amb molt bones jugades i clares ocasions que malauradament no s'han culminat amb el tant desitjat gol.

Els benjamins no han tingut sort, però el nivell de joc dels barrufets del Igualada hoquei línia està pujant dia a dia a un ritme increïble i molt aviat canviarà el panorama en quan a estadístiques es tracta.

Ja s'arriba a porteria contrària oferint molt de perill, es trenen jugades, es fan millors les passades i es defensa amb fonament, aquesta temporada ha estat memorable a la lliga regular i serà encara millor a la copa federació, segur que tenim sorpreses agradables per jugadors i pares.

Infantils

Igualada H.L. 9 & C.H.L. Sant Adrià 7

Porter: Miquel Rabell.

Jugadors de camp: Xavi Álvarez, Marc Valls, Nacho Granell, Oriol Morera,Jordi Marimon, Albert Mudarra, Clàudia Navarro, Hector Rodríguez, Aimar Redolad i Roger Mas.

Tot està bé si acaba bé, dons no és aquest el cas, si que s'ha guanyat el partit, però no ha agradat el com.

Els infantils van sortir a la pista com si abans de sortir a la pista ja s'estigués guanyat i així no es va en lloc, el partit es guanya quan has marcat més gols que l'adversari al final del partit i si es pot amb millor joc. Al final del partit l'Igualada ha guanyat de dos gols, però tot el partit hem anat per darrera d'un equip que sense desmerèixer avui en dia és inferior, no s'ha treballat bé en atac, amb precipitació i amb incerteses impròpies dels infantils, amb errades defensives i deixant moltes vegades al porter sol, però es que avui fins i tot en Miquel estava als núvols i han entrat gols inversemblants.

Tothom estava jugant malament i això no pot ser, es com si no recordessin res del treball fet al llarg de la temporada i en el partit s'arriba al final de la primera part amb un paupèrrim 2 – 4, quan als 16” nosaltres havíem marcat un gol, en 19minuts i 44 segons sols vam marcar un altre més.

Esbronc majúscul al vestuari i reacció, però com si d'una vacuna es tractés va anar reaccionant molt poc a poc, ara comencen a trenar jugades, ara millorem en defensa, ara marquem gol i creixem,fins que a tres minuts del final empatem a 7 gols i després ja amb les piles posades es marquen dos gols més en els darrers dos minuts.

La remuntada i guanyar el partit s'ha aconseguit i aquest partit es perfecte per reaccionar, per reflexionar individualment que s'ha fet a la pista i com hem treballat per a l'equip, aquesta reflexió s'ha de fer, ja que d'aquí dues setmanes jugarem els Play Off a Castellbisbal i ens ho juguem tot en dos partits, la semifinal amb el Sant Andreu i qui passi a la final, que espero siguem nosaltres.

Aquestes dues setmanes, s'haurà de treballar molt, i molt seriosament per afrontar aquests Play off.

Sèniors

L'equip sènior ni es va despentinar, la raó no es altra que el Sant Adrià estava jugant amb gran part dels seus efectius i l'entrenador els campionats d'Espanya júnior a Cartagena i no es van presentar al partit, es va intentar jugar-lo, però en vistes de que no es disposava de més dates per jugar-lo, els tres punts han estat per l'Igualada.

Ara a esperar el sorteig de la copa federació i continuar jugant, que encara no ha arribat l'estiu.