Dani Segura i Víctor Gutiérrez, del CAI Triatló Petromiralles, classificats pel Campionat d’Espanya

Serà la primera vegada que hi participaran

Dilluns, 18 juny 2012. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
El CAI Triatló Petromiralles representat per Dani Segura i Víctor Gutiérrez serà present al Campionat d’Espanya de Triatló per grups d’edat. Aquest cap de setmana els dos triatletes han aconseguit classificar-se per primera vegada a aquest campionat que tindrà lloc el 8 de setembre a Pontevedra.

Els dos triatletes

El dissabte 16 de juny es va disputar el Triatló de Banyoles, classificatori pels campionats d’Espanya de triatló elit i grups d’edat. El format de la prova va ser esprint: 750 metres de natació, 20 km de bicicleta de carretera i 5 km de carrera a peu.

La prova va estar marcada per una excel·lent organització i per la forta calor que es va fer notar, sobretot, al tram de cursa a peu, on els triatletes van haver d’hidratar-se a consciència.

El CAI Triatló Petromiralles va estar representat pel Dani Segura i pel Víctor Gutiérrez que corrien en el grup d’edat 30-34M. El total de participants en aquest grup d’edat va ser de 93 triatletes dels quals es classificaven els 30 primers pel Campionat d’Espanya. El Dani Segura va realitzar un temps total de 1:04:50 i va quedar en la posició 16; el Víctor Gutiérrez, per la seva part, va realitzar un temps de 1:05:43 i va quedar en la posició 20.

D’aquesta manera, els dos triatletes anoiencs es van guanyar una plaça, per primera vegada, en el proper Campionat d’Espanya de Triatló que tindrà lloc a Pontevedra el proper 8 de setembre.