El Depimés CB Igualada s'emporta la victòria en el primer partit de lliga a domicili

Zamar 2000-Ploms Salle Reus A 48 - Depimés CB Igualada A 64

Dijous, 19 setembre 2013. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
Les igualadines es van emportar la victòria en el primer partit de lliga a domicili davant el Reus Ploms en un partit on la primera part va ser molt igualada però en la segona les visitants van agafar avantatge en el marcador i ja no la van deixar escapar.

Arxiu 2013-3014. Foto:Joan Ribera

El partit va començar amb un intercanvi de cistelles entre els dos equips, les locals aprofitaven la superioritat en el rebot ofensiu per anotar (dos triples) i les visitants aconseguien trobar bàsquets en atacs ràpids. Al final del període les igualadines manaven al marcador 12 a 15.

En el segon quart les locals van plantejar una defensa en zona que va provocar que les visitants només aconseguissin anotar 5 punts en 6 minuts, però els errors des de la línia de tirs lliures de les locals van fer que tot i igualar el marcador al minut 8 del segon període, les del CBI marxessin al descans guanyant 22 a 25.

La segona meitat va començar amb unes igualadines molt intenses en defensa, i les recuperacions de pilota i l'encert en atac van provocar un parcial de 6 a 16 en aquest període de gran joc de les anoienques. Tot i la diferència de 13 punts al final d'aquest període, les locals volien intentar-ho fins al final i van posar les coses difícils al CBI, que va haver de lluitar fins al final per endur-se una important victòria en la primera jornada.

Dissabte que ve 21 de setembre a 3/4 de 6 de la tarda, el Grup Barna visita Les Comes, on les igualadines intentaran aconseguir la segona victòria de la temporada.