PUBLICITAT

Derrota del C.B.Igualada contra el líder, el C.B. l'Hospitalet

Els igualadins es situen a la quarta posició del grup C2 de l’EBA

Dimarts, 8 març 2022. 16:18. Redacció AnoiaDiari.

Dissabte al vespre el C.B. Igualada visitava la pista del C.B. l'Hospitalet, el líder del grup C2 de la lliga EBA. El partit va ser molt igualat, fins als darrers minuts del partit, quan els locals van imposar-se, posant el 76-71 al marcador. L'Igualada, amb divuit jornades disputades, és quart a la classificació, amb dotze victòries i sis derrotes. L'Hospitalet és el líder, amb només una derrota.

Els igualadins van començar el partit molt concentrats i amb decisió, marxant amb avantatge al primer període (12-19). La situació es va capgirar al segon quart, amb l'Hospitalet molt encertat en el llançament, sobretot des de la línia de tres. Els locals van aconseguir capgirar el marcador i marxar al descans amb un petit avantatge (32-31).

A la represa, intensitat defensiva i encert en el llançament per part dels dos equips. Igualtat en el joc i al lluminós (52-54). El darrer quart va començar amb la mateixa tònica, però els líders, a manca de cinc minuts, van prémer l'accelerador i van superar l'Igualada (76-71).

M.Benito (11), N.Baqués (11), O.Mateu (11), R.Pérez (10), R.Marsol (0), J.Torres (0), E.Burgés (0), A.Baltà (2), E.Tejero (18), S.Farres (0), C.Fons (4), M.Criado (0).