Èlia Pascual, campiona d'Espanya promesa en javelina a Calvià

Níria Pascual obté el bronze en javelina als campionats d'Espanya júnior de Castelló

Dilluns, 5 juliol 2010. 12:15. Redacció AnoiaDiari.
La llançadora igualadina del C.A. Igualada Èlia Pascual, va aconseguir el títol de Campiona d’Espanya Promesa i la medalla d’Or. En la prova del llançament de Javelina corresponent als 24ns Campionats estatals a l’aire lliure pels atletes nascuts els anys 1988/89/90 que es dugueren a terme a les pistes de Calvià (Mallorca), els dies 03 i 04 de juliol, hi van participar un total de 390 atletes, 206 homes i 184 dones.

Níria Pascual

Èlia Pascual

Èlia Pascual va destacar amb un molt bon llançament de 47,45 m i es col·locava per davant de Patricia Pérez-Moneo, del Playas de Castellón.

Marc Moreno, debutant als estatals Promesa, era 7è en la s/f. corresponent dels 400 m.ll amb 51"24, en una destacada actuació de l'igualadí, malgrat la condició física condicionada per una afecció respiratòria, que no li va permetre la classificació per la final de la prova.

Níria Pascual, bronze als campionats d'Espanya

Per altra banda, Les atletes del C.A.Igualada Níria Pascual i Ester Montaner, van protagonitzar una excel.lent actuació als Campionats d’Espanya Júnior disputats a les pistes d’atletisme del Complex Poliesportiu Municipal Gaietà Cornet de Castelló, el passat dissabte al matí.

Níria Pascual va assolir la medalla de Bronze en el llançament de Javelina en una brillant actuació, amb un millor intent de 44,46 m en la prova dominada per Carmen Sánchez - Playas de Castellón - amb 48,55 m quedant-se l'igualadina a només 7 cm de la medalla d'Argent, aconseguida per Cristina Santiago -Pozuelo-Madrid - amb 44,53 m entre un total de 10 atletes classificades.

La marxadora pierenca Ester Montaner, assolia una molt destacada 4a posició (plaça de finalista) en la final dels 10 km marxa fent amb un bon 'crono' de 55'37”01, la seva millor marca en pista d'enguany en la distància. La Campiona estatal va ser Sandra Yerga – CAP Alcobendas – amb 48’54”18, fins a un total de 14 marxadores participants en la prova.