Empat de l'IHC amb un extraordinari Vives

Els igualadins s’han hagut de conformar amb un punt en el primer partit de temporada.

Dilluns, 26 setembre 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

4 dels 4 gols que va saldar l'Igualada Calaf Grup contra el Lloret, en el partit de dissabte a Les Comes, van anar de la mà del jove Tety Vives. El jugador va encertar dues faltes directes i un penal, i va saber transformar una assistència de Bargalló. Tot i això no va ser suficient per assolir la victòria arlequinada.

Vives, celebrant el seu primer gol del vespre.A dos quarts de nou del vespre va engegar el partit amb el pavelló més ple del que és habitual. El partit va començar de la pitjor manera possible. Els visitants es van avançar en el marcador vora el minut 3. Van mantenir el 0 a 1 fins al minut 15 quan en Tety va marcar el primer del seu pòquer amb un llançament de penal. Poques ocasions igualadines havien tingut lloc fins al moment. Un parell de jugades més endavant, Vives va posar per davant a l'IHC en el marcador acompanyant una magnífica assistència de Bargalló entre els tres pals. Al llarg del partit hi va haver una forta crítica a l'arbitratge, que no va estar del tot encertat amb les circumstàncies del joc.