Empat 'in extremis' per les noies del CF Igualada

C.F. MONTAÑESA, 1 – C.F. IGUALADA, 1

Dimarts, 22 setembre 2009. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
Un gol al primer minut de partit va condicionar l'Igualada que tot i jugant bé no va poder contrarestar-lo fins als darrers compassos de l'encontre. Una falta a la frontal de l'àrea que la Noelia va rebutjar, va trobar les davanteres de la Montañesa que, amb la portera batuda, van fer pujar l'1-0 al marcador.

Amb el resultat a favor, les de Nou Barris es van defensar amb ungles i dents per conservar els tres punts. Durant la primera part, el domini va ser altern amb una certa superioritat de les visitants que van tenir diverses ocasions de gol que no van materialitzar-se.

A la segona part, una forta pluja va canviar l'escenari. El joc es féu més complicat a causa de l'aigua però les igualadines ho van aprofitar per incrementar el seu domini pressionar més i més la porteria rival.

Veient que el gol no arribava, el tècnic va optar per un canvi tàctic traient una defensa, la Maria Sayavera i incorporant una davantera, la Marina. Amb la defensa de 3 i un efectiu més a l'atac, la pressió sobre la porteria de la Montañesa es va intensificar. El joc dur de les grogues els va passar factura i en la falta que havia significat l'expulsió de la Leyla, l'Elena centra a la banda per la Marina que la posa a l'àrea petita perquè, entre un munt de jugadores la Jessica posés el peu empenyent la pilota al fons de la xarxa. Faltaven 2 minuts i, malgrat la tensió, les noies de Santi Ramos van tenir encara alguna ocasió però el resultat ja no es va bellugar.

C.F. Igualada: Noelia Garcia (portera), Elena Alert, Núria Manils (Èlia Sallés 46'), Yaiza Moratilla, Maria Sayavera (Marina Salanova 75') (defenses), Clara Casares (Mar Jorba 46'), Carola Monrabà (Maria Solé 46'), Mireia Toldrà (centre del camp), Sara Bergadà, Jessica Pablos, Marina Salanova (Janet Mendoza 46') (davanteres). Entrenadors: Santi Ramos i Laura Queraltó

C.F. Montañesa: Sílvia Carretero, Lídia Torres, Victòria Castells, Sara Figuerola, Mireia Facina, Carmen Real, Laura Caballero, Ana Cerezuela, Yanica Perun, Mireia Petit, Laura Martí. Suplents: Eulàlia Ventura, Anna Gassol, Estefanía Olaya, Sílvia Rodríguez, Marina Peyri, Estefanía Eryso, Leyla Villalobos. Entrenador: José Ignacio Monte

Àrbitre: Darío Domínguez Torres.

Targes Grogues: Mireia Facina, Carmen Real i Sara Figuerola per la Montañesa i Elena Alert i Sara Bergadà per l'Igualada.

Tarja vermella: Leyla Villalobos

Proper partit el dissabte a les 6 a Les Comes, l'Igualada rebrà el potent C.F. Suburense