Els equips del Futbol Sala Capellades arrenquen la temporada

El Sènior B firma un empat a 2 a Sant Joan de Vilatorrada

Dijous, 11 octubre 2018. 11:00. Redacció AnoiaDiari.

Els diferents equips del Club Futbol Sala Capellades van engegar el passat cap de setmana la pretemporada. En el cas del sènior A, va estar a un pas d'emportar-se un punt de la visita al Futsal Cervelló.

El sènior A del CFS Capellades va encetar la temporada a Cervelló i va perdre per un ajustat 7 a 6. Jordi Torra que feia el seu debut al capdavant de l'equip, contra un equip complicat i competitiu. El partit va tenir dues parts molt diferenciades. A la primera meitat, l'equip local va saber aprofitar-se de les erradesdel seu rival i es va situar 3-1 en els primers 10 minuts. Després, va venir una reacció dels visitants i es va aconseguir arribar a un 5-4 al descans. A la represa, el Capellades es va posar 5-6 a manca de dos minuts per al final. Desgraciadament, dos errors de concentració van donar la victòria al Cervelló. Els gols capelladins, quatre de Mario, un de Gasulla i un de Titus.

El partit del Pre-Benjamí, a PieraEn el cas del sènior B, els anoiencs van poder firmar unes taules a Sant Joan de Vilatorrada, amb un empat a dos amb les dianes d'Oriol Pérez i Francesc Roca. També a fora de casa, el Bar Yuyu, Juvenil A, va caure 5 a 3 contra el Juvenil Mir Platense, tot i els gols de Toni Gómez, Yeray Vidal i Victor Pérez. Més contundents van ser les derrotes del Juvenil B per 7 a 1 (gol de l'honor de Rubén Pablos) i del Pre-Benjamí, en un derbi amb el Piera, per 16 a 2, amb gols d'Adrián Borrego i Aleix Delgado.