Eufòria a Les Comes amb la salvació del CFI

CF Igualada 2 - Ascó 1

Diumenge, 3 juny 2012. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
Aquest diumenge el CF Igualada disputava l'últim partit de lliga de la present temporada, en un matx trascendental per tal de poder sortir de la zona de descens i aconseguir mantenir la categoria de 1a catalana per a la temporada vinent. Amb diversos equips implicats, la Federació va unificar la jornada a les 12h, pel que tots els afeccionats que van presenciar al partit a Les Comes estaven pendents de la resta de resultats.

L'Igualada en una acció a pilota parada

El camp municipal igualadí estava ple de gom a gom i l'Igualada va sortir a guanyar el partit, davant un Ascó que no s'hi jugava res. Així, els homes d'Isidre Tarrés van dominar tot el primer temps, amb varies arribades a porteria i generant ocasions de gol que no eren materialitzades.

Tot i així, l'Ascó va tenir alguna oportunitat d'encetar el marcador, però Jaume Albert ho va impedir. Un primer temps doncs, favorable als anoiencs però amb desencert de cara a porteria. Amb el 0 a 0 s'arribava al descans, pendents dels resultats d'altres partits, sobretot del Valls, que perdia al camp del Martinenc i això donava ales a la salvació del CFI.

Al segon temps, el partit seguia encatllat de cara a porteria, i tot i intentar-ho, els blaus no podien obrir el marcador. Així, al minut 76 de partit, Rojas de l'Ascó, feia el 0 a 1 i posava les coses molt difícils per a l'Igualada.

Un minut més tard però, un penal xiulat a favor dels locals era llençat per Palet dins la xarxa i els igualadins tornaven a creure en la victòria. Amb totes les forces sobre el camp i la intensitat que els de Tarrés imprimien al partit, Marimon aconseguia el gol de la tranquilitat, fent el 2 a 1, a menys de deu minuts pel final.

En uns últims minuts d'infart, l'àrbitre assenyalava la fi del partit i l'eufòria esclatava a Les Comes, amb la victòria dels igualadins, que s'asseguraven la salvació, veient com el Valls perdia contra el Martinenc i l'Almacelles, amb els mateixos punts que el CFI, empatava a casa amb el Júpiter.

Així doncs, la temporada vinent l'Igualada continuarà competint a la categoria de 1a catalana.