L'Events Igualada cau a la pista de les líders, el C.B. Roser

Les igualadines tanquen la primera volta de la Copa Catalunya amb una nova derrota (60-43)

Dilluns, 23 gener 2023. 19:07. Redacció AnoiaDiari.

L'Events Igualada va tancar dissabte la primera volta de la fase prèvia de la Copa Catalunya Femenina a la pista del C.B. Roser A, líders de la lliga, amb només una derrota. Les igualadines van caure derrotades per disset punts de diferència (60-43). Aquesta és la vuitena derrota del conjunt igualadí en aquestes primeres tretze jornades, situant-se en dotzena posició a la classificació.

El primer quart va estar marcat per la duresa defensiva de les locals, que va dificultar l'atac de les igualadines. Les barcelonines van tenir més encert en el llançament, sobretot des de la línia de tres punts. El primer període va acabar amb un parcial de 19-12. Aquesta tònica va continuar al segon quart, en què les barcelonines van fer un parcial de 14-7 i van situar el 33-19 al descans.

Al tercer quart, les igualadines van estar més encertades en atac i van accentuar la duresa defensiva. Les barcelonines van continuar en la seva línia, provocant un intercanvi de cistelles. Les igualadines, que acostumen a fer uns bons tercers períodes, es van endur aquest, per un punt de diferència a favor (15-16), situant el marcador en un 48-35 amb què s'iniciaria el darrer temps. Al darrer quart, les igualadines es van encallar en atac, tot i que no va abaixar els braços i va competir fins a la botzina final. El parcial va ser de 12-8, que feia pujar el 60-43 final al marcador. Disset punts de diferència a casa del líder i una de les pistes més complicades del campionat.

Les igualadines tanquen la primera volta amb cinc victòries i vuit derrotes i se situen en dotzena posició dels catorze equips que configuren la fase prèvia de la Copa Catalunya Femenina, tot i que estan empatats a punts amb els quatre equips que té per sobre a la classificació.

L'Events Igualada encetarà la segona volta dissabte, a 2/4 de 6 de la tarda, a la pista del C.B. Granollers, cuers de la lliga amb només una victòria i onze derrotes.

Events Club Bàsquet Igualada: C.Brunet, M.Blanco, A.Fontanet (7), J. Fuertes (4), C.Carner (12) -cinc inicial-, E.Compte (14), N.Puente (2), M.Enrich (1), J.Mas (3), P.Iglesias.

Parcials: 19-12, 14-7 (33-19), 15-16 (48-35), 12-8 (60-43)