L'Events Igualada trenca una ratxa de quatre derrotes consecutives amb una victòria 'in extremis'

Les igualadines van vèncer per un punt (51-50) al Vilanova al darrer minut de partit

Dilluns, 16 gener 2023. 16:25. Redacció AnoiaDiari.

L'Events Igualada ha arrencat l'any amb una victòria a la dotzena jornada de la Copa Catalunya, trencant així una ratxa de quatre derrotes consecutives. Amb el parèntesi nadalenc pel mig, la darrera victòria igualadina es remuntava a la setena jornada, a mitjan novembre. Les igualadines van vèncer dissabte, al pavelló de les Comes, a l'Interesport Olaria Samà Vilanova per un ajustat 51-50, superant la baixa de la capitana i màxima anotadora de l'equip, Carlota Carner. Amb aquesta victòria l'Events Igualada se situa en novena situació a la classificació, amb cinc victòries i set derrotes.

Tot i que l'inici del partit va ser molt igualat, el Vilanova va agafar la iniciativa i gràcies a una sòlida defensa que va contenir l'atac igualadí, va escapar-se al marcador. El primer parcial va finalitzar amb avantatge visitant (7-25). Al segon temps, les igualadines van canviar el xip i van defensar amb més intensitat, aconseguint retallar la diferència fins a quatre punts a la finalització del període (26-30).

Al tercer període les igualadines van mantenir la intensitat, tot i que davant tenien un rival que no abaixava els braços. Això va provocar que el partit pugés de nivell i els espectadors gaudissin d'un bon espectacle. El tercer temps va acabar amb un parcial de 12-11 per a les locals, retallant la diferència a només tres punts (38-41), amb què es començaria el quart i darrer període.

Al darrer quart les igualadines van assolir empatar al lluminós, tot i que no aconseguien posar-se al davant. No va ser fins al darrer minut quan les jugadores entrenades per Xiki Almendro, que anaven un punt per sota, van posar-se per davant gràcies a dos tirs lliures anotats per Èlia Compte.

L'Events CB Igualada, novenes a la classificació, s'enfrontarà, dissabte dia 21, en l'última jornada de la primera volta al CB. Roser, líder en solitari de la lliga, amb onze victòries i una única derrota.

Events Igualada: C.Brunet (3), M.Blanco (11), M.Enrich (13), J. Fuertes (8), J.Mas –cinc inicial–, N.Puente (8), E.Compte (6), A.Fontanet, P.Iglesias, L. Vancells, N.Capdevila , M.Puig (2).