Valuós empat de l'Igualada Rigat a Calafell

Els igualadins acaben la primera volta en sisena posició

Dimecres, 11 gener 2023. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L'Igualada Rigat ha finalitzat, aquest cap de setmana, la primera volta de l'OK Lliga amb un valuós empat a la complicada pista del Parlem Calafell, el màxim rival actualment dels igualadins a la classificació.

En una primera part marcada per la contenció per part dels dos equips, que no volien concedir cap errada defensiva a la vegada que mesuraven els atacs per evitar la contra dels rivals, els locals es van avançar en el marcador al minut 10 amb un gol de Jan Escala. A la represa, el Calafell va agafar les regnes del partit i al minut 10 Martí Casa feia pujar el 2-0. Amb aquest gol els locals van augmentar la intensitat del joc. Quan semblava que els igualadins no podrien atrapar els locals al marcador, Rogers Bars va desaprofitar una falta directa i, poc després, al minut 11, Bernat Yeste feia el 2-1. Quan faltaven 8 minuts per a la finalització del matx, Gerard Riba establia l'empat a 2 de falta directa. L'alegria igualadina duraria pocs segons, concretament 53, els que tardaria Jan Escala per desfer l'empat. Però a manca de 2 minuts i 35 segons, Oriol Llenas feia pujar el 3-3 al lluminós, un resultat que seria definitiu.

Amb aquest lluitat i merescut empat els igualadins tanquen la primera volta de l'OK Lliga en sisena posició, amb 20 punts, a quatre punts del cinquè classificat, el Parlem Calafell. En aquest primer tram de la lliga els igualadins han obtingut sis victòries, dos empats i quatre derrotes.

L'Igualada Rigat obrirà la segona volta aquest dissabte 14 de gener, a les 5 de la tarda, al pavelló de les Comes, davant el Reus Deportiu, quart a la classificació.