El Monbus Igualada arrenca l'any amb derrota

Els igualadins, penúltims, tanquen dissabte la primera volta a la pista del Barça

Dimarts, 10 gener 2023. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Després del parèntesi nadalenc, el Monbus Igualada va reprendre la competició dissabte a les Comes. Ho feia davant el tercer classificat, el Martinenc, i amb la moral alta, després d'haver trencat la dinàmica de derrotes amb la victòria aconseguida el darrer partit, el 18 de desembre, a la pista del C.B. Es Castell.

Foto: Club Bàsquet IgualadaEls dos equips sortien a la pista amb baixes importants, sobretot en anotació. Els igualadins van sortir imposant-se de forma contundent en atac i obligant els visitants a defensar en zona. El primer període va acabar amb avantatge pels igualadins (11-5), una diferència que es va retallar al segon quart, amb un parcial de 14-17, que feia pujar un ajustat 25-22 al marcador al descans.

A la represa va continuar la tònica, amb fortes defenses i molta igualtat en el domini en el marcador. El tercer període es va decantar al costat dels visitants (12-15) i també el quart (17-22), situant el marcador final en un 54-59.

El Monbus Igualada és penúltim a la classificació, amb 15 punts de 3 victòries i 9 derrotes.

Aquest dissabte, 14 de gener, els igualadins jugaran a la difícil pista del Barça, segons a la classificació, amb només dues derrotes. Amb aquest partit finalitzarà la primera volta de la lliga regular del grup C2 de l'EBA.

Monbus Igualada: M.Benito (3), L.Sala (2), C.Fons (15), M.Bernadí (6), E.Tejero (3) –cinc inicial–, P.Mulió (5) , S.Farrés (0), A.Dagà (6), E.Burgès (8), A.Baltà (6). Lesionats: A.Germà.