Excel·lents resultats del CAI triatló Petromiralles a l'exigent Triatló d'Osona

El triatleta Jose Rios ha obtingut un nou podi a Vic

Dilluns, 21 juliol 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Diumenge, Vic va acollir la segona edició del triatló d'Osona, una prova puntuable per a la lliga de clubs i circuit català de triatló. La prova, que va comptar amb 450 participants,
va consistir en un primer tram de 750 metres de natació al pantà de Sau, on els participants van donar la volta a la famosa punta del campanar. Seguidament els triatletes van haver de fer 24 km de ciclisme fins a la població de Vic amb un circuit molt exigent on s'havia de coronar l'Alt de la Mina, i per acabar 5 km de cursa a peu pel centre de la població.

La prova va començar a les 11 del matí, la temperatura de l’aigua de 23º que va fer que l’ús del neoprè no estigues permès. Els guanyadors de la prova foren Nan Oliveras del Terras de Lugo i Nuria Peix del CN Vic.

Pel que fa a l’equip igualadí, cal destacar el gran treball d'equip i els bons resultats de tots els components, que va permetre classificar a l’equip en una excel·lent 8º posició de la classificació general sobre 38 equips classificats, i una brillant 3º posició de la segona divisió del circuit català. A nivell individual, cal remarcar els excel·lents resultats de José Rios, que va quedar en segona posició a la categoria de veterans, i Joan Riera amb un 25º lloc de la general sobre 400 triatletes classificats.