El Fontanellas i Martí IHC assoleix una nova victòria a la pista del 2n classificat

Girona HC 2 - Fontanellas i Martí IHC 3

Dilluns, 26 març 2012. 10:30. Redacció AnoiaDiari.
Les noies del Fontanellas y Martí IHC van aconseguir de nou una victòria lluny de Les Comes. El partit va començar bé per les jugadores de Pirri, que dominaven els primers minuts pressionant la sortida de la bola i movent-la amb velocitat.

Salvador i Bernadas van fer els gols per l'IHC

Els dos equips van desenvolupar el seu millor joc, posant a prova les porteres contraries. Però la exhibició d’ambdues i la manca d’encert de les davanteres va fer que fins a quatre minuts del final i per un penal ben assenyalat, les igualadines no s’avancessin al marcador. Va ser per obra de Laura Salvador que, després que en primera instància la portera local li aturés el llançament, assolia recuperar el rebot, driblar la portera i col·locar la bola al fons de la xarxa. Amb aquest resultat s’arribà al descans.

Amb la represa els equips es van abocar a l’atac. Però les noies de l'IHC dominaven amb el seu joc ràpid i profund i fruit d’això al minut sis, va ser el xut de Laura que desviava Raquel per assolir el 0 a 2. Poc desprès al minut set les locals assolien reduir diferències de la mà de l’Adriana Gutiérrez, que veia com la Teresa tocava la seva rematada amb tant mala sort que la bola acaba al fons de la xarxa.

La tensió, que les igualadines van aguantar bé, va durar fins el minut onze, en què les locals van efectuar la seva desena falta d’equip i forçaven per tant la directa. La va fer efectiva Raquel, que de nou assolia, amb molta sang freda, batre a la portera internacional del Girona posant el 1 a 3. Dos minuts després la desena falta d’equip de l'Igualada era transformada per l’Adriana Gutiérrez, que posava la tensió als sis últims minuts de partit amb el 2 a 3.

Les igualadines tot i els nervis, precipitació i pèrdua no forçada de boles, van assolir finalment aguantar el resultat, sobre tot per la gran actuació de la portera igualadina, que va tornar a estar a un nivell altíssim. En forma de broma, l’entrenador igualadí va demanar a la directiva que no vol tornar a jugar a Les Comes, ja que l’equip es mostra intractable lluny d’aquest recinte. Ara la feina passa per superar la baixada de rendiment de l’equip en els partits a casa.

El proper partit

Serà a Alcorcón (Madrid) el dissabte dia 14 d’abril a les 17:00 envers el CP Alcorcón.