Una de freda i una de calenta per als sèniors del CBI

AESC Ramon Llull 'A' 54 - CB Igualada 61

Dilluns, 19 març 2012. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
Els sèniors del CBI han tingut sort diversa aquest cap de setmana en els seus respectius enfrontaments. Si bé el sènior masculí va obtenir una gran victòria davant l'AESC Ramon Llull a domicili, les noies del sènior no van tenir la mateixa sort, perdent davant un rival fort com el Sant Rosa Lima Horta per set punts de diferència (70 - 77).

El jugador del CBI, Quim Padrós Foto: Joan Ribera

Victòria molt important per part del CB Igualada, aquest dissabte 17 de març, a una pista molt complicada i davant d’un equip, el AESC Ramon Llull 'A', que també es troba a la part alta de la classificació, amb un partit molt endurit, sobre tot en defensa, que no va quedar decidit clarament fins que es va xiular el final, amb un resultat final de 54-61.

Després d’un primer període on l’equip igualadí va dominar amb claredat el marcador, imposant la seva qualitat tècnica i física, portant el ritme del partit que volia, amb una defensa ben organitzada i intensa davant l’1 contra 1 i amb sortides ràpides de pilota per trobar bones opcions per fer basquet o provocar la falta personal, amb un parcial favorable pel CB Igualada de 17-24 al finalitzar aquest quart.

Res va ser igual des del inici del segon període, que tot i anar per davant del marcador l’equip de l’Anoia, va veure i patir a la pista com l’equip local, veient-se superat pel bon joc dels jugadors igualadins, van endurir el partit sobre tot des de la defensa per intentar anivellar el partit i portar-lo al terrenys que volien els jugadors del Ramon Llull, que provocaven el desencert dels jugadors d’Isart. D’aquesta manera el parcial d’aquest quart va ser un ajustat 11-12, que amb un resultat al descans de 28-36 i veient el caire de joc que havia regnat a la pista deixava totes les opcions obertes i res estava decidit.

A la represa del tercer període tot seguia igual, els jugadors de l’Igualada es van posar a defensar al mateix nivell que l’equip local, d’aquesta manera el partit es va travar en atac i el joc no era vistós, doncs el desencert de cara a cistella i les pèrdues de pilota eren constants per part del dos equips, d’aquí el resultat d’aquest parcial, 6-5, baix en anotació i molt igualat.

S’entra a part final i definitiva del matx, els nervis i la tensió a la pista seguien visibles, estava clar que cap dels dos equips volia perdre l’opció a la victòria. Els jugadors igualadins seguien concentrats i intensos, res estava fet, i en qualsevol moment els jugadors locals podien donar la volta al marcador, ja que després de tres triples en aquest quart veien la possibilitat de guanyar el partit. Però tota la banqueta del CB Igualada va saber aguantar la pressió, jugant en equip i prenen decisions en conjunt, que finalment li va donar una victòria merescuda després de dominar el joc i el marcador de principi a fi, i que amb un resultat final de 54-61 reflexa la igualtat i la duresa del partit.

Amb aquesta nova victòria a domicili, els igualadins segueixen una setmana més com a segon en solitari a la classificació. El proper dissabte 24 de març jugarà a Les Comes, a les 18h, davant el BC River Andorra.

CB IGUALADA: Q. PADRÓS, J. TORRES, A. ROCA, C. FONS, M. ROCA.

AESC RAMON LLULL 'A': G. HERNÁNDEZ, A. PUIG, V. ORLACH, D. PUIG, S. RUÍZ.

Parcials: 1r 17-24, 2n 11-12, 3r 6-5 i 4t 20-20.

Anotacions CB IGUALADA: Q. Padrós (2), J. Burgés (3), D. Vallverdú (9), J. Torres (15), A. Roca (5), C. Fons (2), E. Burgés (10), J. Fons (0), M. Corcelles (5), M. Roca (8), M. Custodi (0), S. Laguarta (2).

Anotacions AESC RAMON LLULL 'A': G. Hernández (7), A. Puig (9), B. Devant (2), V. Orlach (8), D. Puig (13), J. Reyes (2), D. Castillo (5), A. Viedma (0), S. Ruíz (5), X. Pernas (0) I. Cortés (3).

Àrbitres: M. Hernando i L. Muñoz.

Depimés CB Igualada 70 - Santa Rosa Lima-Horta 77

L'Igualada s'enfrontava davant un dur rival a Les Comes, el Santa Rosa Lima. El primer període va començar amb un 5 a 0 a favor de les blaves que començaven el partit més endollades, però ràpidament les barcelonines van entrar el partit amb un parcial de 3 a 12. En aquest primer període cal destacar el gran encert en el llançament de les visitants que aconseguien anotar tot el que llançaven. Les igualadines, amb una defensa tova permetien que les de Santa Rosa marxessin en el marcador al final d'aquest període de 10 punts, 16 a 26. En el segon període les forces es van igualar, però les barcelonines continuaven especialment encertades des de més enllà de 6,25 amb 55 triples encistellats. Les alternances defensives igualadines no acabaven de donar el fruit esperat i les del Lima eren capaces de portar el ritme de partit i manar en el marcador. Al descans s'arribava amb un 32 a 44.

A la represa l'Igualada intentava construir a partir de la defensa però no era possible, les barcelonines van aprofitar per incrementar diferències fins als 20 punts, 42 a 62. En el darrer període, les del Depimés Igualada van tirar d'orgull en el tram final, amb un parcial de 21 a 7 gràcies a una bona defensa mixta i velocitat en les accions. Les igualadines van plantar cara fins al final davant un gran Santa Rosa que és un dels candidats a entrar en la final a 4. Destacar la bona actitud final de les blaves que lluny de desinflar-se van lluitar fins als darrers segons per eixugar les diferències.

El proper partit serà divendres a les 19h45' a la pista del Sant Adrià.

CB Igualada: C.Carner (4), M.Pujol (6), V.Júlvez, AC.Martínez (11), N.Minguet (23), L.Icart (8), A.Acevedo, S.Pujol, X.Freixas (4), È.Vives (15)

Parcials: 16-26, 16-18 (32-44), 10-18 (42-62), 28-15 (70-77)

Àrbitres: I.Martos, OM. López