Golejada inapel·lable de les fèmines del CF Igualada

C.F. IGUALADA, 7 – AT. CAN DÉU, 0

Diumenge, 5 abril 2009. 17:45. Redacció AnoiaDiari.
S’esperava més de les sisenes classificades que a la primera volta s’havien mostrat molt lluitadores. L’Igualada va fer un partit seriós, ordenat, creant les jugades des de la defensa i controlant el joc que li va donar des del primer moment el domini del terreny de joc.

Noelia aturant amb seguretat davant la jugadora rival

El primer quart d’hora va ser lluitat per ambdues bandes, però sempre amb avantatge per les locals fins que la Carola li va fer una passada a la Sara que va encarar la portera des de l’esquerra, li xuta al cos i aprofita el rebot per obrir el marcador.

Només 3 minuts més tard, la Núria que jugava en posició d’extrem, va agafar la pilota a la dreta de l’atac, va superar la defensa per velocitat i de vaselina va aconseguir el 2-0.

En uns minuts abassegadors, l’Igualada va rematar el partit. Una altra escapada de la Núria molt semblant a l’anterior, li va permetre batre la portera per tercera vegada, ara amb una pilota rasa. I quan s’arribava a la mitja hora de partit, la central del Can Déu fa una falta per la qual li ensenyen targeta una mica més endavant de la frontal de l’àrea. Treu la falta la Mireia Toldrà, rebota en un parell d’ocasions i finalment la Marina la fa arribar al fons de la xarxa.

El 5-0 arribaria quan ja s’estava a punt d’anar al descans. Un córner a favor de l’Igualada va acabar rematant-lo l’Elena a boca de canó.

A la segona part, l’Igualada va baixar el ritme de partit i, sense renunciar a res, va dedicar-se a tocar i controlar i impedir que les rivals s’acostessin a la porteria de la Noelia. Tot i així, en una jugada trenada de tot l’equip des de la defensa, va arribar a l’esquerra per on la Marina es va internar i aconseguí el sisè de la tarda. El tècnic Santi Ramos va aprofitar aquesta segona part per fer força canvis i donar descans a algunes jugadores. Tot i així l’Igualada no va deixar d’ensenyar les dents com es va veure en el gol anulat per fora de joc. Era l’avís perquè a dos minuts del final, en una jugada per la banda dreta, la Mar Jorba va passar en profunditat a l’Èlia que des de la línia de fons li va servir a la Sara que va rematar a boca de canó el setè del partit i el gol número 100 de l’Igualada aquesta temporada.

Van jugar: Noelia Garcia (portera), Elena Alert, Yaiza Moratilla (Èlia Sallés 41’), Ariana Pozuelo (Mar Lasa 41’), Maria Sayavera (Carla Navarro 41’), (defensa), Mireia Mas (Yaiza 65’), Carola Monrabà (Núria 73’), Mireia Toldrà (centre del camp) Sara Bergadà (Diana 41’) (Sara 65’), Núria Manils (Mar Jorba 41’), Diana Pérez (Marina Salanova 21’), (davantera).

Entrenadors: Santi Ramos i Manolo Ramos.

At. Can Déu: Lucas, Muñoz, López, Martínez, ´González, Moreno, Cobos, Renola, López, Moreno, Aguilar. Suplents: Gallego, Martínez, Rodríguez, Sebastián

Àrbitre: Jesús-Andrés Rey López

Imatges del partit

Propers partits

Després del descans de Setmana Santa, l’Igualada s’enfronta el dia 17 a Les Comes al San Mauro, el partit aplaçat de la primera volta.

El diumenge 19 es desplaçarà al camp municipal d’Ocata per enfrontar-se al Masnou.