L’Handbol Igualada venç amb comoditat el Concòrdia a Les Comes

Hotel Ciutat d’Igualada 37 – Concòrdia Club Handbol 28

Dimarts, 30 març 2010. 05:45. Redacció AnoiaDiari.
L’Hotel Ciutat d’Igualada va tornar a vèncer amb comoditat el Concòrdia Club, equip que tanca la classificació i a qui ja va guanyar el cap de setmana passat a Andorra en partit ajornat. Tot i no jugar bé, els homes de Jordi Riba van anar sempre per davant del marcador. L’avantatge al descans era de 3 gols. Al segon temps, els andorrans —poc experimentats— van acabar perdent 37-28. La victòria de dissabte a Les Comes permet al conjunt igualadí atrapar l’Agramunt, amb 10 punts, i recuperar la setena plaça. Els dos darrers partits de lliga seran contra el Berga i el Súria A, tercer i primer classificat respectivament, que ja estan pràcticament classificats per a les fases d’ascens.

Per l’Igualada van jugar Toni Martínez i “Lalo” Canales (porters), Carles Oller, Eduard Rabell, Bernat Ruiz, Jordi Salom, Maure Vidal, José Luis Álvarez, David Cubí i els juvenils Roger Calçada i Martí Ruiz.

Juvenil Masculí :2a Catalana. Grup 2. 20a jornada

Bon partit del juvenil

CH Igualada Kobe)media 31- Creu Alta Sabadell B 20

Bon partit juvenil el disputat dissabte a les Comes davant el Creu Alta Sabadell.

Un inici de joc amb errors i precipitacions per part dels dos equips, l’Igualada va aconseguir una petita diferència que va anar ampliant fins aconseguir 4 gols d’avantatge en el descans arribant a 12 a 8. Tot i el domini igualadí ,els sabadellencs no van llençar la tovallola mantenint la intensitat en tot moment.

En la segona part encara ha estat més bo el joc dels igualadins, fent cada vegada mes àmplia la diferència en el marcador i guanyant còmodament als vallesans amb un clar avantatge de 31 a 20, resultat final.

Dirigits per Bernat Ruiz han jugat: Robert Canadell(p), Rubén Álvarez, Roger Calzada, Edu Santacana, Àlvaro Luque, Carles Bertran, Martí Ruiz i Albert Belart.

Infantil MasculÍ:Copa Federació.Grup A.Jornada 5

Apassionant partit

Terrassa CH 31 - CH Igualada Sporting 30

Apassionant partit el que es va disputar dissabte passat a Terrassa de la Copa Federació entre els equips infantils del Igualada Sporting i el Terrassa.

Encara que en les primeres fases de l’encontre el marcador sempre va ser favorable als terrassencs, veient el joc, al poliesportiu tothom era conscient de la igualtat dels dos equips. El què desequilibrava el resultat en contra dels igualadins, era la falta d’eficàcia a l’hora d’anotar en pilotes que anaven fora i també per l’encert del porter contrari. La primera part va acabar amb un 17 a 14 per als locals.

L’inici de la segona part dels igualadins va tornar a ser fulgurant i en poca estona, el marcador es va reduir a 1 gol de diferència afegint emoció i perquè no tensió a tots els que érem al pavelló. Altre cop el joc que ens oferien els nens del Sporting va ser aquell handbol que tant ens agrada, jugant tots en equip, i no donar-se mai encara que hi hagi pressió, desencerts o errades arbitrals.

Als dos últims minuts de partit es va arribar amb un empat a 30; un dels nostres jugadors amb un dit trencat a la banqueta; possessió pel Igualada desaprofitada; atac i avantatge per al Terrassa; expulsió increïble d’un jugador igualadí; recuperació de pilota, atac i gol anul•lat al sporting; l’àrbitre xiula el final però, l’Igualada té un sol tir directe que, finalment s’estavella a la tanca de la defensa terrassenca.

Felicitar l’entrenador, l’Albert Belart, per fer-nos gaudir amb l’handbol que van jugar el Pere Sendra, Elias Galiano, Blai Martínez, Gerard Royo, Marc Reina, Eric Gil, Jordi Vilarrubias, Jordi Grado com a jugadors i Carles Serra com a porter.