L'Igualada derrota l'Alcobendas i assegura la permanència (3-5)

El conjunt arlequinat ja suma cinc victòries consecutives.

Dilluns, 8 maig 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Sembla que els igualadins se'ls ha girat la temporada a favor, sumen a la llista de victòries el triomf al Poliesportiu José Caballero. Amb aquest gest s'asseguren militar un any més a la màxima categoria de l'hoquei patins. Va ser un matx intens, es van assenyalar fins a vuit jugades a pilota parada, quatre per cada equip. Els gols van signar-los Pla, Garcia, Moles i doblet de Vives.

Vives va ser un dels protagonistes del matx.El partit va començar a grans revolucions quan només era el minut dos de partit i Met Molas veia una targeta blava.L'Alcobendas, que necessitava els tres punts per enganxar-se a la lluita per la salvació, va plantejar una defensa molt seriosa i a l'Igualada li costava atacar i generar perill. Al minut 15 hi va haver la segona targeta blava del partit, i després del xut corresponent Met Molas va aprofitar el rebot per posar el 0-1 al marcador. Quan semblava que l'Igualada ho tenia tot de cara per tornar-se a avançar, va ser el conjunt madrileny, amb un menys, qui va posar l'empat al marcador mitjançant (1-1). Però els de Ferran López van treure a relluir la seva fortalesa mental i tretze segons més tard, Emanuel García tornava a posar els arlequinats per davant (1-2). Abans del descans, l'argentí de l'Igualada va firmar l'1 a 3 després d'una contra conduïda per Sergi Pla.

La segona part va començar millor pels locals, que van marcar abans del minut 30 de partit i tornaven a reduir la distància a només un gol (2-3). Però l'Igualada aviat va tenir l'ocasió d'agafar una renda de dos gols d'avantatge quan al minut 29 van assenyalar penal sobre Roger Bars. Un quart més tard, la desena falta de l'Alcobendas va permetre a Sergi Pla marcar la falta directa i donar a l'Igualada la tranquil·litat de guanyar de dos gols a falta de set minuts (2-4). Però al minut 44, Francesc Bargalló va veure una targeta blava i l'Alcobendas va disposar d'un penal. César Candanedo va anotar-lo i tornava a posar el seu equip a només un gol de l'empat (3-4). Durant els minuts finals, el partit continuava sent físic i travat, ja que l'Igualada va sumar fins a 14 faltes per 10 de l'Alcobendas. Al minut 48, la dupla arbitral va xiular un penal sobre 'Tety' Vives que el mateix jove de l'Igualada es va encarregar de xutar i marcar, establint així el 3 a 5 definitiu al marcador.

Els homes de Ferran López tenen 35 punts, 12 més que el Club Hoquei Caldes, que marca la zona de descens i només en queden 9 per disputar. El pròxim compromís de l'Igualada no serà fins d'aquí a quinze dies, el dissabte 20, a Les Comes, contra el Noia Freixenet.