PUBLICITAT

L'Igualada Femení HCP es desfà de les líders de la categoria

Ara, l’equip de la ’Pulgui’ comparteix la primera posició amb el CP Vilanova

Dimecres, 25 setembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Meritori triomf del conjunt anoienc davant un equip que ostentava el lideratge de la categoria. L'equip de la 'Pulgui' va aconseguir marxar al descans amb un resultat de 4 a 2 i va saber conservar l'avantatge al segon temps.

L'equip anoienc va fer una exhibició de força amb un 7 a 5 contra el Lloret. Un partit que es va encarrilar ràpid, ja al primer minut, amb el gol de Carla Claramunt i que es va consolidar quan Pati Miret marcava el segon. Després, intercanvi de cops amb diana del Lloret i nou gol de Pati Miret per tornar l'avantatge de dos gols al marcador.
El domini de les igualadines era clar però el Lloret mantenia la intensitat per competir i posar en problemes la porteria anoienca.

Les jugadores alineades per jugar contra el LloretJa al minut 15, la vendrellenca Laia Cid marcava el quart gol per a l'equip de la "Pulgui". Però dos minuts més tard marcava el Lloret posava el '2' al seu marcador gràcies a una bona acció de la Mariona Pujol. En els darrers minuts, l'àrbitre assenyalava penal a l'equip igualadí que aturaria amb solvència la portera Mònica Ferrer. S'arribava doncs al descans amb un 4-2 favorable a l'Igualada.

La represa va començar de la mateixa manera que la primera part. Elba Garreta marcava en el primer minut de joc i dos minuts més tard, Queralt del Àguila, feia el sisè gol de l'equip igualadí. Les lloretenques, molt lluitadores, no abaixaven els braços i marcaven al minut quatre el seu tercer gol. Al minut deu Garreta sumava el seu segon gol i setè de l'Igualada. Amb el 7-3 les igualadines van abaixar la intensitat i això va permetre que les visitants marquessin dos gols en els darrers minuts del partit.Amb aquesta victòria les igualadines comparteixen el liderat amb el CP Vilanova, que ocupa la primera posició per 'goal average'.