L'Igualada femení tanca l'any amb golejada

C.F. IGUALADA, 20 – MONTORNÈS N., 0

Diumenge, 21 desembre 2008. 22:20. Redacció AnoiaDiari.
L’Igualada Femení tanca l’any davant un rival fluix. El cuer de la classificació ha demostrat perquè es troba en aquesta posició, ja que és un dels equips més fluixos que recordem haver vist. Les noies eren força joves, molt inexpertes, no tenien canvis, i no han pogut fer res davant un Igualada que, com si fos un partit d’entrenament, ha jugat al passar-la, centrar, provar coses i, sobretot, marcar gols.

El marcador l’ha obert la Diana al minut tres i l’ha tancat la Carola al 37 de la segona. Tot el partit ha estat un atac-i-gol de l’Igualada que ja se n’ha anat al descans amb nou gols al marcador. Amb els 11 aconseguits a la segona part, l’Igualada es posa una altra vegada al capdavant dels equips golejadors amb 65 gols a favor i només 1 en contra en les 11 jornades disputades.

La màxima golejadora ha estat la Carola amb 5 gols (14-0 (p), 15-0, 18-0, 19-0 i 20-0) seguida de la Diana amb 4 (1-0, 3-0, 4-0 i 7-0).

Els hat-trick han sigut per la Mireia Mas (5-0, 9-0 i 10-0) i la Carla (12-0, 16-0 i 17-0).

Dos gols han aconseguit l’Èlia (6-0 i 13-0) i la Mireia Toldrà (8-0 i 11-0) i la Sara que ha aconseguit 2-0 arrodoneix el compte golejador de l’Igualada.

Després de Nadal, les noies descansen a la primera jornada i s’enfrontaran el dia 17 de Gener del 2009 a Les Comes al Sussanenc, novè classificat.

Van jugar: Noelia Garcia (portera), Elena Alert, Clara González, Mar Lasa, Maria Sayavera, (defensa), Mireia Mas, Carola Monrabà, Ariana Pozuelo, Èlia Sallés, Mireia Toldrà (centre del camp) Sara Bergadà, Carla Corbella, Mar Jorba, Diana Pérez, (davantera). Entrenadors: Santi Ramos i Manolo Ramos.