L'Igualada Rigat aconsegueix la primera victòria de la temporada lluny de Les Comes

Els arlequinats van guanyar per un contundent 1 a 8 a la pista del Garatge Plana Girona a la dissetena jornada de la Parlem OkLiga

Dimecres, 7 febrer 2024. 03:00. Anoiadiari.

L'Igualada Rigat ha aconseguit endur-se tres punts per primera vegada a la temporada lluny de casa. Concretament ho va fer al Pavelló Municipal Palau II de Girona, rival a qui va guanyar per un contundent 1 a 8 en la dissetena jornada de la Parlem OkLiga 23/24. Ara el conjunt igualadí és sisè a la classificació, empatat a punts amb Voltregà (4t) i Liceo (5è), abans de rebre diumenge la visita a Les Comes del líder invicte: el Barça.

Una primera part arrasadora dels homes de Marc Muntané va encarrilar el partit i la victòria de l’Igualada Rigat. El partit va començar molt bé pels arlequinats, que a la primera jugada ja s’havien avançat al marcador: la pissarra de Marc Muntané amb la jugada de sac va provocar que Nil Cervera enviés un centre-xut perquè Rouzé la desviés en boca de gol per establir el 0-1. El segon gol el va fer Nil Cervera al minut 7 de partit, amb un potent xut de cullera que Jaume Llaverola no va poder evitar que s’acabés colant a la porteria gironina.

Tety Vives va aconseguir un doblet amb un minut de diferència: un penal perfectament transformat a falta de 16:30 pel descans i 51 segons després va enviar una canonada des de la frontal per posar el 0-4 a l’electrònic. Gerard Riba va tenir l’oportunitat de posar el cinquè amb una falta directa, però la seva execució la va poder aturar Llaverola.

Al minut 17 de partit, Nil Cervera va posar va posar terra de per mig amb el cinquè gol, un autèntic míssil des de la pista pròpia que va perforar la xarxa del Girona. El conjunt local va poder reduir distàncies a les acaballes de la primera part amb una falta directa provocada per una blava a Tety Vives, però Marc Vázquez no va trobar porteria.

A la represa, la qual no va tenir gaire misteri, el Girona va tenir una nova oportunitat per tornar a entrar al partit en forma de penal, però Guillem Torrents va endevinar el xut de Django Bogers i va evitar el gol gironí. Ben entrada la segona part, una nova targeta blava per Tety Vives va atorgar una falta directa al conjunt local, però Guillem Torrents es va fer immens i va aturar l’acció de Marc Puigvert. Al power-play, però, el Garatge Plana Girona va trobar finalment el gol amb un xut de pala de Borja Ramon.

L’Igualada Rigat, que no va veure perillar en cap moment el partit, va tornar a prémer l’accelerador i va aconseguir tancar la golejada amb els gols de Nil Cervera (aixecant i picant) i dos segons pals transformats per Gerard Riba i Oriol Llenas. L’1-8 reflexa la superioritat del conjunt arlequinat a Girona, amb un equip sòlid defensivament, amb un mur sota pals i amb bon encert a la porteria rival.

Ara el conjunt igualadí és sisè a la classificació, empatat a punts amb Voltregà (4t) i Liceo (5è), abans de rebre diumenge la visita a Les Comes del líder invicte: el Barça.