L'Igualada Rigat es complica la vida contra un rival directe

Els arlequinats volen reaccionar dissabte vinent contra el Caldes

Dimarts, 23 febrer 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L'Igualada Rigat va caure amb un contundent marcador contra el Calafell Tot l'Any (6-1). Un resultat potser excessiu que complica la situació classificatòria dels arlequinats a l'OK Lliga.

El Calafell va aprofitar els darrers minuts per desballestar un Igualada sense sort FOTO: X. GarciaQueden deu jornades que és tot un món, a més que el Vic i el Mataró són molt enrere, però a Calafell els igualadinistes van tenir la certesa que aquesta OK Lliga 2020-2021 els tocarà patir per millorar la seva situació a la taula. Als jugadors de Francesc Linares no els va acompanyar la fortuna perquè es va competir molt bé durant la pràctica totalitat del partit. Només en el darrer tram, cinc minuts, l'Igualada Rigat es va desfer, quan van intentar retallar el 3 a 1 que planava al marcador i els locals ho van aprofitar per sentenciar.

Els arlequinats van fer una bona primera meitat, però els locals van avançar-se amb un tir de llarga distància de Pelizari desviat pel patí de Bernat Yeste. Un element més per afegir a les desventures de la tarda. Només començar la segona meitat el Calafell feia el 2 a 0 amb una jugada individual de Mitjans. Tres minuts més tard Palau sorprenia Xano i retallava distàncies, però amb el 2 a 1 va arribar una targeta blava molt rigorosa a Tety Vives. I just quan l'Igualada recuperava el quart jugador de pista, el Calafell feia el tercer gol amb un remat exterior de Mitjans.

El partit estava a cinc minuts de cloure's i Baliu va poder fer el 3 a 2 amb un penal. No ho va aconseguir i, aleshores, el Calafell feia tres contres en dos minuts i aconseguia un 6 a 1 injust, que Vives no va poder retallar. Ara, queden només deu jornades d'OK Lliga. El Caldes passarà dissabte per les Comes i serà una prova de foc perquè els arlequinats reaccionin.